Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boys, ferrarella, geçmişi, kate, marie, serisi, venüsün

Marie Ferrarella / Kate's Boys Serisi 2 - Venüsün Geçmişi

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Marie Ferrarella / Kate's Boys Serisi 2 - Venüsün Geçmişi

Marie Ferrarella - Kate's Boys Serisi 2 - Venüsün Geçmişi

Marie Ferrarella - Venüsün Geçmişi/ Kate's Boys Serisi-2

2008/09 Harlequin Special Edition
İngilizce Adı: The Bride With No Name (2008)

E-Kitap: Clondike

Arka Kapak:

Trevor Marlowe, bir gece sahilde gezerken, genç bir kadının hayatını kurtarır Ancak kurtarılan kadın hafızasını kaybetmiştir ve adı dâhil hiçbir şeyi hatırlamamaktadır

Trevor kendini, hayatını kurtardığı bu kadına karşı sorumlu hisseder ve ona sahip çıkar Ona, Venüs adını vererek, ailesiyle tanıştırır ve onların yanına yerleştirir

Mükemmel bir aile olan Marlowe ailesinin bir ferdi gibi yaşamaya başlayan Venüs, bir yandan geçmişini hatırlamaya çalışırken, bir yandan da Trevor'la aralarında başlayan ilişki, evlilik aşamasına gelir

Ama Venüs'ün gerçek kimliği bilinmemektedir Günün birinde geçmişini hatırlar, ya da bir yakını onu bulursa ne olacaktır? Belki de Venüs, hatırlamadığı günlerde evliydi ve belki de çocukları vardı Böyle bir durumda, Trevor ve Venüs ilişkisi ne olacaktı?

Kate's Boys Serisi:

1- / Diamond In The Rough / Miranda Shaw - Mike Marlowe
2- Marie Ferrarella – Venüs’ün Geçmişi / The Bride With No Name / Venus (Gemma Burnett) - Trevor Marlowe
3- Marie Ferrarella – Cody’i Kurtarmak / Mistletoe And Miracles / Laurel Valentine - Trent Marlowe
4- Marie Ferrarella – Sırların Gölgesinde / Travis's Appeal / Shana O'Reilly - Travis Marlowe
5- Marie Ferrarella – / A Lawman for Christmas / Morgan Donnelly - Kelsey Marlowe

*Marie Charles, Marie Ferrarella ve Marie Nicole aynı yazarın kullandığı farklı isimlerdir

Bu e-kitap haftanın kitaplarından birisine yorum yaptığı için Sevgili “Çitlenbikk” arkadaşımıza armağan edilmiştir Keyifli, okumalar

Not: Serinin 1 3 ve 4 kitapları Sevgili buk@ arkadaşımızın tarama listesindeydi O birinciyi paylaşalı çok oldu Ben 2 taramayı biraz geciktirdim sanırım Kusura bakmayın Neyse hiç olmazsa sıra bozulmamış olacak

Bugün tarama listemde bulunan 4 kitabı peşpeşe vereceğim Hepsi de Special Edition, dolayısı ile 2 normal BD uzunluğunda (208 er sayfa) Bu dört kitabın üçü aynı yazara ait ve farklı serilerden… Bu da onlardan birisi Başka sitelerde açık link olarak verilmiş olabilir Ben paylaşımları bağımsız yapıyorum Amacım sitedeki BD leri tamamlamaya çalışmak

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com