Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
conrad, dünyalar, linda, or aykırı

Linda Conrad /Aykırı Dünyalar

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Linda Conrad /Aykırı Dünyalar

Kitabın içinden; (Konusu olmayan kitaplara sinir oluyorum!

“Beni akşam yemeğe bekleme” diye seslendi “İşim uzun sürebilir

“İyi Kasabaya iniyorsan markete de uğrar mısın, yoksa ben mi gideyim?”

Manny çizmelerini giyerken duralamıştı “Alınacak bir şeyler mi var? Listeyi verirsen hepsini gelirken alırım

Randi umursamaz olmasına özen gösterdiği bir tavırla omuz silkti “Listeye gerek yok Gereksindiğimiz şey tek kalem olduğuna göre herhalde aklında tutabilirsin

“Öyle mi? Neymiş…” Birden susup çenelerini birbirine kenetlemişti Önceki gecenin görüntüleri beyninden tüm ayrıntılarıyla geçip gitmeye başlayınca olduğu yerde kasılsı Durumu git gide güçleşiyordu ve Randi de doğrusu hiç yardımcı olmuyordu
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com