Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
göksel, hüsnü, kız, lacivert, mayolu

Hüsnü A. Göksel- Lacivert Mayolu Kız

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hüsnü A. Göksel- Lacivert Mayolu Kız

Hüsnü A Göksel- Lacivert Mayolu Kız Hüsnü A Göksel- Lacivert Mayolu Kız

Bugün meslek yaşamımın birinci yarım yüzyılını gerilerde bıraktım Hala, aktif olarak mesleğimi sürdürmenin verdiği mutlulukla ikinci yarım yüzyıldan yıllar alıyorum Sanıyorum kitabı yayımlamak zamanı geldi artık Kendimce bir seçim ve akronolojik düzenleme yaptım Kendi kitabım yayımlanıncaya kadar Çehov'un yapıtını okumamaya kararlı idim Bugüne kadar da okumadım Şimdi kararımı değiştirdim Kitabım çıktıktan sonra da okumayacağım Durup duruken keyfimi kaçırmak istemiyorum

Bir doktorun, gayet yalın, akıcı bir dille yazdığı kısa kısa anılarından oluşuyor Özellikle meme kanseri hastalarını tedavi eden yazar, hastalarına, onların yaşanmışlıklarına, ölüme karşı duruşlarına, bazen görünenin altında insana tokat gibi çarpan gerçeklere dair kesitler sunmuş Tararken bile bazı anıları okumaktan kendimi alamadım

Dip Not:Okuma listenizin başına alın hatta bugün okuyun derim çünkü başlamasıyla bitmesi bir oluyor
Kitabın sonunda tedavi ettiği annelerin çocuklarından gelen iki mektup var, Hüsnü dede demişler Benim bile kitabı bitirdiğimde yazarı bulup, yanaklarından öpüp Hüsnü dede diyerek sarılasım geldi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com