Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
natasha, oakley, patronun, teklifi

Natasha Oakley - Patronun Teklifi

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adam genç kadının elini iki eliyle tutup sıkmıştı Uzun boylu esmer ve çekici bir erkekti ve durum öyle gösteriyordu ki bunun son derece farkındaydı

Adamın üstü başı pırıl pırıl ve kıyafetleri pahalı cinstendiÜstündeki koyu gri takım elbisenin kumaşını ince mavi çizgler tamamlıyordu ve tam da yapılı vücuduna göreydi Belki de özellikle onun için dikilmişti ama Jemima böyle şeyleri anlamayacak kadar bu konuya yabancıydı

Bununla birlikte adamın kendinden son derece emin olduğu konusunda en ufak bir şüphesi yoktu İnanılmaz derecede delici gözleri ile aynı renkte mavi bir kravat seçmişti

"Ben Miles Kingsley Benim için çalışıyor olacaksınız"

Orijinal Adı:Accepting The Boss's Proposal

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com