Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
damatta, darcy, değişiklik, emma, ramsey, serisi

Emma Darcy - Ramsey Serisi 1 - Damatta Değişiklik Var

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Emma Darcy – Damatta Değişiklik Var / Ramsey Serisi 1 kitap

2007/16 Harlequin Tek Roman

İngilizce Adı: The Billionaire's Scandalous Marriage (2007)

Tarama: Clondike
Düzenleme : Ser_reS

Konu:

Evlenmek ve yatmak - Milyarderin teklifiydi

Damien Wynter günah kadar yakışıklı ve kibirliydi Evlenmeyi planladığı erkek onu hüsrana uğratana kadar Charlotte’nin yaşamında Damien gibi şehvet düşkünü bir adama yer yoktu Ve sonra Damien cesur bir teklifte bulundu Onunla evlenerek çok istediği bebeğe sahip olma fırsatı…

Hangi açıdan bakılırsa bakılsın Damien’in lehine bir teklifti bu Fakat Charlotte bir bebek sahibi olmayı istiyordu Her şeyi oluruna bıraksa isteğine kavuşacaktı da Onun skandal gibi teklifini neden kabul etmesi gerekiyordu ki?

Ruthless (KALPSİZ) Serisi: Evcilleştirilemeyen erkekler… ya da onlar öyle olduklarını sanırlar!

Ramsey Serisi 1 Kitap

1- Emma Darcy – Damatta Değişiklik Var / The Billionaire's Scandalous Marriage / Damien Wynter - Charlotte Ramsey
2-/ The Billionaire's Captive Bride / Erin Lavelle - Peter Ramsey

2 kitapta Charlotte’nin erkek kardeşi ve Damien’in arkadaşı olan Peter’in hikayesi anlatılıyor

Ayrıca Çok Yazarlı Ruthless! Serisi 11 Kitap (Seride 22 kitap var)

Bu kitabı da hayli sessiz bir üye iken son zamanlarda ufak da olsa yorumlar yapmaya başlayan bbaskaya arkadaşımıza armağan ediyorum Keyifli okumalar

Ön yorum: Güzel bir kitaptı diye hatırlıyorum Gerçi kıza da kızmıştım galiba… Serinin 2 kitabı da güzeldir

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com