![]() |
Peggy Moreland - Kurbağa Prens |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peggy Moreland - Kurbağa PrensPeggy Moreland - Kurbağa Prens Creed ağzının içinde bir küfür geveledi ![]() "Lanet olsun, Case ![]() kaybettiğimizi hatırlatmam mı gerekiyor?" "Yatırımımızın bilincindeyim ![]() Reynolds bu konuda cayıyorsa ben ne yapabilirim ki?" Creed ayağa kalkıp ofisin içinde dolaşmaya başladı ![]() "Onu bu işe ikna etmenin mutlaka bir yolu olmalı ![]() "Kızı üzerinde çalışıyorum ![]() Reynolds şirketi bize satmak yerine ona bırakmaya karar verdi ![]() "Kızı mı? Curtis'in çocuğu olduğunu hiç bilmiyordum ![]() "Ben de öyle," dedi Case ![]() değiştirdiğini bana söyleyene kadar ![]() "Kızın iş hayatında tecrübesi var mı?" Case bir kahkaha attı ![]() ![]() ![]() yazıyor ![]() ![]() "Onu ikna etmek zorundasın, bu birleşmenin tamamlanmasını sağlaman gerek ![]() "Bunun üstünde çalışıyorum ![]() ![]() Yaşlı adamı şirketi istemediğine ikna etmesi gerekiyor ![]() "Bunu nasıl yaptırmayı planlıyorsun?" Case ellerini ensesinde birleştirdi ![]() ![]() Kadınları idare etmeyi iyi bilirim ![]() Creed gözlerini çevirdi ![]() ![]() "Kiminle konuştuğumu unutmuşum ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|