![]() |
Elise Title - Koruyucu Melek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elise Title - Koruyucu MelekElise Title - Koruyucu Melek ![]() Gelişim 657 Heyecan her insanın kanını tutuşturur ![]() Maggie kocasının katilini bulmak için Cenevre'ye geldiğinde o güne dek yaşamadığı bir heyecan ve duygu kasırgasıyla karşılaşacağını bilmiyordu ![]() ![]() Kendisi gibi gazeteci olan kocası Isaac kod adlı biri tarafından öldürülmüştü ![]() değiştirecektim, neyseki değilmiş ![]() Gittikçe daha tehlikeli olan kovalamacanın oyuncularından biri de Sam Taggart'tı ![]() adamı başka türlü düşünemedim) Maggie bu adamı katil kim oyununa sokmamak için elinden geleni yapsa da iç güdüleri başka şeyler fısıldıyor ve evciliğin cazibesine karşı koyamıyordu ![]() (Kaç kişi şimdiye kadar katil kim diye evcilik oynamıştır acaba?) Bu karışık özet - yorum dan sonra kitabı okuduğumu sandıysanız word düzenleme yapacaktım ama önce Isaac adı sonra dizideki Taggart'ın hayali izin vermedi bir türlü ![]() Plcim kapağa kitap Pakize demişse de kitap Emma; Ulaştırma Bakanı da Emma Tarama, düzenleme, kapak tasarım vs ![]() Ayrıca kitap hakkında araştırma yaparken aynı isimli Humprey Bogart filmi bulan arkadaşımız bize filmin bir sahnesini de bizim için bulmuş ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|