![]() |
Cathy Williams - Gönülsüz Eş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cathy Williams - Gönülsüz EşCathy Williams - Gönülsüz Eş ![]() Tarama Dzida75 Düzenleme Ser_reS Sophie tam çıkacağı sırada kütüphanenin kapısında bir erkek silüyetinin belirdiğini fark etti ![]() Işıklarını kapatmış olduğu için, böyle bir gölge korkutmuştu genç kadını ![]() "Elim telefonda," diye seslendi ileriye doğru ![]() Kütüphanenin boşalmış olması sesini yankılandırmıştı, tıpkı bir korku filminde gibi ![]() "Bir adım daha atarsanız bilin ki polisi çağırırım ve göz açıp kapayıncaya kadar da burada olurlar," diye tamamlamıştı tehdidini ![]() "Ne kadar da dramatik bir durum ![]() ![]() Adam birkaç adım atarak ona yaklaşmıştı ![]() Esmer, son derece yakışıklı bir adamdı ![]() ![]() Eski kocası Alan'a benzetti bu adamın hareketlerini ![]() ------------- Caddenin karşısında duran arabasına doğru yürürken Adam da onu takip etmişti ![]() Arabanın camını tıklatınca, camı açmak zorunda kaldı ![]() "Size bir şey sormama izin verir misiniz?" Cama iyice yaklaşmıştı ![]() Bu tür yakınlıklardan hoşlanmayan Sophie olabildiğince geri çekildi ve bu tür yakınlıklardan hoşlanmadığını gösterecek şekilde baktı adama ![]() Ama anlaşılan adamın bu tür bakışlardan anlayacağı yoktu "Neymiş ![]() ![]() ![]() "Bu düşmanca tavrınızı acaba neye borçluyum ![]() ![]() "Bu benim genetik yapım," dedi Sophie soğuk bir havada ![]() "Yani bir başka ifadeyle siz herkese karşı böyle davranıyorsunuz, böyle mi anlamalıyım bu cevabınızı?" "Bir başka ifadeyle gitmek zorundayım ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|