Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anılar, castro, cheli, fidel

Che'li Anılar - Fidel Castro

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Che'li Anılar

Fidel Castro
Agora Kitaplığı
Şubat 2009, 256 Sayfa

“Fidel, Şu anda aklıma çok şey geliyor Seninle Meksika'da Kübalı devrimcinin evinde tanışmam, bana sizinle gelmemi teklif etmen, Sierra Maestra'da yaşadığımız tehlikeli anlar Zafer yolunda çok sayıda yoldaşımızı kaybedişimiz

Bugün artık daha olgun olduğumuz için bize bir sürü şey daha az dramatik geliyor Oysa olaylar kendini tekrarlıyor Ben de kendimi Küba Devrimi'ne bağlayan görevimi tamamlamış olduğumu hissediyor ve sana, bütün yoldaşlara, artık benim de olan halkına veda etme vaktinin geldiğini düşünüyorum

Şimdi dünyanın başka ülkeleri de benim mütevazı çabalarımı talep ediyorlar Küba'nın başında olma sorumluluğun nedeniyle sana yasak olan şeyleri ben yapabilirim Ayrılma zamanı geldi çattı artık Eğer son saatim beni başka bir gökyüzü altında bulacaksa, son düşüncem bu halk ve özellikle sen olacaksın Zaten nerede olursam olayım, her zaman sırtımda Kübalı bir devrimci olmanın sorumluluğunu hissedeceğim ve bu sorumluluğa uygun davranacağım Seni bütün devrimci ateşimle kucaklıyorum Che
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com