|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gönderiniz, hayatınızdaki, kadınlara, lütfen |
![]() |
Lütfen Hayatınızdaki Tüm Kadınlara Gönderiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Hayatınızdaki Tüm Kadınlara GönderinizLÜTFEN HAYATINIZDAKI TÜM KADINLARA GÖNDERINIZ ![]() Kasım ayında , nadir rastlanan bir çeşit meme kanseri bulundu ![]() göğsünde bir isiilik gelişti ![]() antibiyotikle enfeksiyonu tedavi etti ![]() gitmeye başladı ![]() ![]() görünüyordu ![]() ![]() çekmek amacıyla kemoterapi başladı, sonra mastectomy yapıldı, kemoterapi tamamlandı ve radyasyon tedavisi yapıldı ![]() ayından sonra bayan temiz bir sağlık listesi verdi ![]() her günü onunla doldu ![]() ![]() tedavi aldı ve kaliteli bir hayat istediğine karar verdi , kemoterapinin daha sonradan ortaya çıkan etkisini yaşamak istemiyordu ![]() vardı ve son gününü en ince ayrıntısına kadar planladı ![]() duyduğu birkaç günden sonra öldü ![]() mesajı bıraktı : KADINLAR, LÜTFEN NORMAL OLMAYAN HERHANGI BIR ŞEY KARŞISINDA DIKKATLI OLUN VE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR ÇABUK YARDIM ALMAK IÇINDE KARARLI VE INATÇI OLUN ![]() ![]() Paget Hastalığı : Bu nadir tipte bir meme kanseri ve memenin dış çeperinde , meme ucunda ve haresinde isilik gibi görünüyor , daha sonra dış kenarı kabuklu bir yara haline geliyor ![]() kanserdi ![]() etti, bu nedenle doktora gittim ![]() dışında beni rahatsız etmedi ![]() ve dermatolog tarafından daha önce deri yangısı için verilen bütün kremlerle temizlenemedi ![]() olabileceği konusunda beni uyarmadılar ![]() Şimdilik, dışarıdaki pek çok kadının meme ucundaki yada çevresindeki bir isiliğin yada yaranın kanser olabileceğini bildiğini sanmıyorum ![]() meme haresinde tek bir kırmızı sivilce olarak başladı ![]() hastalığında problemin en büyüğü semptomların zararsız görünmesi ![]() Çoğunlukla deri iltihabı veya enfeksiyonu olduğunu düşündürüyor, en önemli talihsizlik ortaya çıkartma ve bakımında gecikme ![]() SEMPTOMLAR NELER ? Meme ucunda kaşıntıya ve yanmaya neden olan sürekli kırmızılık, akıntı ve kabuk bağlaması ![]() ve akıntı yoktu, fakat bir tarafta dış kenarda kabuk vardı ![]() iyileşmeyecek bir yara ![]() ![]() Genellikle sadece bir meme ucu etkileniyor ![]() Doktorunuz fiziksel olarak muayene etmeli ve iki memeninde mamografisini acil olarak çektirmenizi istemeli ![]() iltihaplanmasına çok benziyorsa bile, eğer yara tek memenizde ise doktorunuz kanserden şüphelenmeli ![]() doktorunuz yaradan biyopsi almalı ![]() Bu mesaj ciddiye alınmalı ve mümkün olduğu kadar çok sayıda akrabanız ve arkadaşlarınıza geç meliki birinin hayatını koruyabilmeli ![]() Benim meme kanserim, büyük dozlarda kemoterapi aldıktan, 28 kez radyasyon tedavisi olduktan ve Tamaxofin aldıktan sonra yayıldı ve kemiklerimi sardı ![]() Eğer başlangıçta meme kanseri teşhisi konulsaydı belki yayılmayacaktı ![]() ![]() ![]() TÜM OKUYUCULARA : Bu o kadar üzücü ki, kadınlar Paget Hastalığının farkında değiller ![]() diğerlerini bu mail ile hastalığın ve potansiyel tehlikesinin farkına vardırabiliriz, her yerdeki kadınlara yardım edebiliriz ![]() Lütfen , eğer yapabilirseniz, bir dakika alır bu mesajı olabildiği kadar çok insana göndermek, özellikle akraba ve arkadaşlarınıza ![]() dakika alır , sonucunda bir hayat kurtarır ![]() Kasım ayında , nadir rastlanan bir çeşit meme kanseri bulundu ![]() göğsünde bir isiilik gelişti ![]() antibiyotikle enfeksiyonu tedavi etti ![]() gitmeye başladı ![]() ![]() görünüyordu ![]() ![]() çekmek amacıyla kemoterapi başladı, sonra mastectomy yapıldı, kemoterapi tamamlandı ve radyasyon tedavisi yapıldı ![]() ayından sonra bayan temiz bir sağlık listesi verdi ![]() her günü onunla doldu ![]() ![]() tedavi aldı ve kaliteli bir hayat istediğine karar verdi , kemoterapinin daha sonradan ortaya çıkan etkisini yaşamak istemiyordu ![]() vardı ve son gününü en ince ayrıntısına kadar planladı ![]() duyduğu birkaç günden sonra öldü ![]() mesajı bıraktı : KADINLAR, LÜTFEN NORMAL OLMAYAN HERHANGI BIR ŞEY KARŞISINDA DIKKATLI OLUN VE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR ÇABUK YARDIM ALMAK IÇINDE KARARLI VE INATÇI OLUN ![]() ![]() Paget Hastalığı : Bu nadir tipte bir meme kanseri ve memenin dış çeperinde , meme ucunda ve haresinde isilik gibi görünüyor , daha sonra dış kenarı kabuklu bir yara haline geliyor ![]() kanserdi ![]() etti, bu nedenle doktora gittim ![]() dışında beni rahatsız etmedi ![]() ve dermatolog tarafından daha önce deri yangısı için verilen bütün kremlerle temizlenemedi ![]() olabileceği konusunda beni uyarmadılar ![]() Şimdilik, dışarıdaki pek çok kadının meme ucundaki yada çevresindeki bir isiliğin yada yaranın kanser olabileceğini bildiğini sanmıyorum ![]() meme haresinde tek bir kırmızı sivilce olarak başladı ![]() hastalığında problemin en büyüğü semptomların zararsız görünmesi ![]() Çoğunlukla deri iltihabı veya enfeksiyonu olduğunu düşündürüyor, en önemli talihsizlik ortaya çıkartma ve bakımında gecikme ![]() SEMPTOMLAR NELER ? Meme ucunda kaşıntıya ve yanmaya neden olan sürekli kırmızılık, akıntı ve kabuk bağlaması ![]() ve akıntı yoktu, fakat bir tarafta dış kenarda kabuk vardı ![]() iyileşmeyecek bir yara ![]() ![]() Genellikle sadece bir meme ucu etkileniyor ![]() Doktorunuz fiziksel olarak muayene etmeli ve iki memeninde mamografisini acil olarak çektirmenizi istemeli ![]() iltihaplanmasına çok benziyorsa bile, eğer yara tek memenizde ise doktorunuz kanserden şüphelenmeli ![]() doktorunuz yaradan biyopsi almalı ![]() Bu mesaj ciddiye alınmalı ve mümkün olduğu kadar çok sayıda akrabanız ve arkadaşlarınıza geç meliki birinin hayatını koruyabilmeli ![]() Benim meme kanserim, büyük dozlarda kemoterapi aldıktan, 28 kez radyasyon tedavisi olduktan ve Tamaxofin aldıktan sonra yayıldı ve kemiklerimi sardı ![]() Eğer başlangıçta meme kanseri teşhisi konulsaydı belki yayılmayacaktı ![]() ![]() ![]() TÜM OKUYUCULARA : Bu o kadar üzücü ki, kadınlar Paget Hastalığının farkında değiller ![]() diğerlerini bu mail ile hastalığın ve potansiyel tehlikesinin farkına vardırabiliriz, her yerdeki kadınlara yardım edebiliriz ![]() Lütfen , eğer yapabilirseniz, bir dakika alır bu mesajı olabildiği kadar çok insana göndermek, özellikle akraba ve arkadaşlarınıza ![]() dakika alır , sonucunda bir hayat kurtarır ![]() Msnime gelen bir maildi paylaşmak istedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|