Bioritim Nedir?Bioritim Hakkynda |
07-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bioritim Nedir?Bioritim HakkyndaBYORYTM NEDYR? Do?du?unuz günden itibaren, bedeninizin en küçük hücresinde, organik yapynyzda, davrany?larynyzda ve çevrenizde, sürekli olarak devreler ve ritimler halinde seyreden bir faaliyet söz konusudur Öyle ki, bu devre ve ritimler, bir süreklilik içerisinde, kesinlikle son bulmayan bir tekrarlama halindedirler Ynsan bedeni bu de?i?imler silsilesine öylesine ayarlanmy?tyr ki, biz genelde bunlary kendili?inden kabul ederiz ve süregelen bu de?i?imlerin devresel bir fenomen olmalaryny dikkate almama e?ilimi gösteririz: Akci?erler ve solunum, böbrekler ve bilinen i?levleri, kalp ve nabyz, gündüz ve gece, ilkbahar, yaz, sonbahar ve ky? Bazylaryny kabul ederiz, bazylaryyla mücadele ederiz, bazylaryny ise henüz bilemeyiz bile Bedensel ritimlerimiz içerisinde açykça tanymlanmy? üç devre vardyr ki, bunlar, davrany? biçimlerimizi bildi?imiz sebep-sonuç ba?yntysynyn dy?ynda etkilerler Bu devreler süreklidir ve psikolojik de?i?ikliklere sebep olurlar Y?te, sözünü etti?imiz bu üç devre bioritimler olarak tanynyrlar Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim Ve Gizlediklerimde Gizliyim Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok Sustuklarima kulak verin Aklym Sukütu Sever benim Çünkü çok agir öde?tik biz Hayatla Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim Üç Noktalar Koymaz Bana |
|