Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aromali, bergamut, burcum, çay, çaykur, yeşil

Çaykur Burcum Yeşil Çay ( Bergamut Aromali )

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çaykur Burcum Yeşil Çay ( Bergamut Aromali )

Antioksidan özelliğinden dolayı hücre yenileyicidir Yaşlanmayı geciktirir Performansı etkiler, yorgunluk, stres ve uyku halini ortadan kaldırır, grip önleyicidir Diş çürümesini engeller Kanser hücrelerinin gelişmesini önler Mide ve bağırsak problemlerini hafifletir Kullanımı romatizmal hastalıkların tedavisinde fayda sağlar Kolesterol ve yağ değerlerini iyileştirerek, tansiyon ve kan şekerini ayarlarYeşil çayla yapılan kompres ve maskeler cilde canlılık kazandırır Günde 4-5 fincan yeşil çay içildiğinde vücudunuzu zırh gibi korur

Sabah aç ve akşam yatmadan önce birer bardak yeşil çay önerilir

Yeşil çayınıza şeker koymayınız,

Tatlandırıcı olarak süzme bal koyabilirsiniz

Etkili olabilmesi için aç karnına, sıcak ve yudum yudum içilmelidir

----SALLAMAYI TAVSİYE ETMİYOR KİMSE, NE KADAR İŞLENMİŞ OLURSA O KADAR YARARI AZALIYORMUŞ ,ETKİSİ KANITLANMIŞ OLAN BERGAMUT AROMALI ÇAYKUR YEŞİL ÇAYBEN SABAH AKŞAM 1 KUPAYA 1,5 ÇAY KAŞIĞI İÇİYORUM

KUPAMA TOZ OLARAK KOYUYORUM 1,5 ÇAY KAŞIĞI,ÜSTÜNEDE KAYNAMIŞ VE 3-4 DK BEKLEMİŞ SUYU DÖKÜP AĞZINI ÇAY TABAĞIYLA KAPATIP 5 DK BEKLEDİKTEN SONRA İÇİYORUM,ZATEN DİBİNE ÇÖKÜYOR,ÜSTTE KALANLARIDA KAŞIKLA ALIYORUM

BENDE YAKLAŞIK 4 AYDAN BERİDİR YEŞİLÇAY İÇİYORUM İNCELTTİĞİ(ASLINDA SIKILAŞTIRDIĞI )KESİN AYRICA BENİMDOĞUMDAN SONRA VUCUDUMDA ATAMADIĞIM FAZLA ÖDEM VE SU TAMAMEN YEŞİLÇAY SAYESİNDE GİTTTİ AMA CİLDİMDE HİÇ PÜRÜZ YOK ŞİŞKİNLİĞE PAYDOSBOL SU İÇTİRİRFAYDASI SAYMAKLA BİTMEZ

----İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR, CUMARTESİ TARTILDIM, 6540 GELDİM, YANİ 20 GÜNDE 260GR VERMİŞİM, HİÇ DİYET YAPMADIM AMA BEBEK EMZİRİYORUM, YEŞİLÇAYA DEVAM EDİCEM, BENİM SELİLÜTLERİMDEDE GÖZLE GÖRÜLÜR BİR AZALMA OLDU BİRDE ARKADAŞLARIM CİLDİMİN GÜZELLEŞTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR

----MUHTEMELEN VERDİĞİN KİLOLAR EMZİRMENDEN DOLAYIEĞER BOL BOL SU İÇERSEN VEDE SÜT OLSUN DİYE TATLI YEMESSEN DAHADA FAZLA KİLO VERECEKSİN MUHTEMELENAMA BEN EMZİRME DÖNEMİMİN BAŞINDA HATA YAPTIMÇÜNKÜ HEERKES ÖNÜME TATLI VERİYORDU SÜT OLSUN DİYEAMA ŞİMDİ ASLAYEMİYORUM GÜNDE 3-4 LİTRE SU İÇERSEN VEDE BOL BOL EMİZRİRSEN KİLOLARIN GİDECEKYEŞİLÇAY İÇEN ANNELERİN BAZILARININ BEBEKLERİNDE UYKUSUZLUKPROBLEMİ OLABİLİYOR DİKKAT ET YİNEDE

SEVGİLER

YEŞİL ÇAY: BESİN DEĞERİ TAŞIMAYAN BİTKİ KİLO VERMENİZİ HIZLANDIRIR VE İNCELMEMİZDE BİZE ÇOK YARDIMCI OLUR YÜKSEK ORANDA ANTİOKSİDAN İÇERİR, KALP SAĞLIĞIMIZI DESTEKLER, SİNDİRİME YARDIMCI OLARAK KAN ŞEKERİNİ VE VÜCUT SICAKLIĞINI AYARLAR METABOLİZMAYI HIZLANDIRI, YAĞ OKSİDASYONUNU ARTIRIR BU ŞEKİLDE KİLO VERMEMİZDE BİZE YARDIMCI OLUR BAZI ARAŞTIRMALARA GÖRE GÜNDE 5 FİNCAN YEŞİL ÇAY KİLO VERMEK İÇİN SİHİRLİ BİR DOKUNUŞ, RAHATLAMAK İÇİN İYİ BİR YOLDUR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com