![]() |
Saçımla İlgili Problemim Var Diyenler!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saçımla İlgili Problemim Var Diyenler!!Propecia/Pentogar:Etken maddesi finasteride olan bu ilaçlar alfa-redüktaz enziminin Tip-2 çeşidini inhibe ederek dht oluşumunu engellemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Minoxidil:Etken maddesi rogaine dir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bioxcin/Revigen/Revivogen/Shen Men: bunların içerikleri bitkisel olup etken maddeleri %90 aynıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Crescina:İçinde kimyasal dht blokerları bulunur ![]() ![]() ![]() Aminexil:Tamamen minoxidil özentisi bir ilaçtır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saçımla İlgili Problemim Var Diyenler!!TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞ ![]() ![]() HER TÜRLÜ SORU VE TALEPLERİNİZ İÇİN ; www ![]() ![]() dogalsacbakimi@hotmail ![]() --- 0506 848 0171 TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞ ![]() ![]() ![]() ÜRÜNLERİMİZİ KENDİMİZ GETİRİYORUZ ![]() BİZİ TERCİH ETTİGİNİZ İÇİN TŞKLER ![]() ![]() ![]() Saç dökülmesi kaderiniz değil; saç dökülmesini önlemek için yapabileceğiniz bir şey var! Minoxidil androgenetik kellik sebebi ile büzüşen kıl köklerini genişleterek ve uzatarak etki gösterir ![]() ![]() Minoxidil kullanımının fayda göstermeye başlaması için ilacın en az 4 ay kullanması gerekir ![]() ![]() Minoxidil saç dökülmesi sorunu yaşanan bölgede saç derisine günde iki kez 20 damla şeklinde uygulanması gereken tropikal bir ilaçtır ![]() Amerikan ilaç Denetleme ve Onay Kurumu olan (FDA) tarafından belirlenen Good Manufacturing Pratices (GMP) şartlarına uygunluğu onaylanmıştır ![]() Kelliği önleyen ve saçların yeniden çıkmasını sağlayan 5% minoxidil formülü içerir ![]() Türkiye'de büyük saç ekim merkezleri tarafından kullanılan, Amerika'da Gıda ve ilaç Kurumundan (Food & Drug Assoc ![]() ![]() NoT:Hassas Ciltli Bayanların 2% ile Başlaması Uygundur ![]() ![]() BÜTÜN SAC SORUNLARI İÇİN DOGAL CÖZÜM ![]() ![]() ---ORJİNAL MİNOXİDİL VE MİNOXİDİL ŞAMPUAN - - -- SEYREKLİK VE KELLİK İÇİN ORJİNAL MİNOXİDİL LOSYON VE ŞAMPUAN |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saçımla İlgili Problemim Var Diyenler!!Minoxidil şampuanı bende kullandım Isparta süleyman demirel üniversitesin'de okurken ısparta'nın suları çok kireçliydi streslede beraber saçlarım iyice dökülmeye başaladı bu duruma iyice moralim bozuldu internetten çözüm aramaya başladım napabilirim diye minoxidil şampuanı duydum ama güvenemedim bir gün berberdeyken bir abinin kullandığını ve çok men-mnun olduğunu duyunca denemeye karar verdim şuan saclarım eskisi gibi sık ve gür çok memnun kaldım teşşekürler Minoxdil Şampuan |
![]() |
![]() |
|