Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bebek, koltuğu, oto

Bebek Oto Koltuğu

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bebek Oto Koltuğu



Avrupa Birliği´ne uyum çerçevesinde yeni Trafik yönetmeliğine göre, boyu 135 santimetrenin, ağırlığı da 36 kilogramın altındaki (12 yaş) çocukları kapsayan oto çocuk koltuğu bulundurma zorunluluğuna uymayanlar, trafik kontrollerinde 62 TL ceza ödemek zorunda kalacak Uygulama taksi, dolmuş, servis gibi şehiriçi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığında kullanılan tüm araçları da kapsayacak Yıllardır bu çalışmaya gönül vermiş bir isim, Grup Baby Ltd´nin kurucusu Ayla Müstecaplıoğlu, konuyla ilgili merak edilenleri yanıtlıyor




Maxi-Cosi oto koltuklarını getirerek iş yaşamına atıldınız Bundan sonra da ürün yelpazenizi geliştirerek yolunuza devam ettiniz İki çocuklu bir anne olarak hikayenizi anlatır mısınız?

Aslında kişisel ihtiyacımla başladı her şey 17 yıl önce Türkiye, hatta Avrupa o zamanlar bugünkü gibi değildi ve Avrupa´da yaşadığım yıllarda gördüğüm kalitede ürünler ülkemizde yoktu İlk çocuğum doğduktan sonra bu boşluğu görüp kaliteli bebek ürünleri ithal edip bu arayıştaki ailelere hizmet etmek için kendi şirketimizi Grup Lto´yi kurduk eşimle Maxi-Cosi oto güvenlik koltuklarının Türkiye temsilciliğini aldık Böylece hem kendi çocuğumun hem de Türkiye´deki tüm çocukların güvenliği için ciddi bir adım atılmış oldu



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.