|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
air, bıletlerı, hat, onur, satsa, sunulan, tarafından, ytl’den |
![]() |
Onur Air tarafından 9 YTL’den satsa sunulan ıc hat bıletlerı... |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
Onur Air tarafından 9 YTL’den satsa sunulan ıc hat bıletlerı...işte yurdum ınsanının hallerı ben koptum okurken umarım sızıde eglendırır :=) İSTANBUL - 23 Mart-30 Nisan tarihleri arasını kapsayan ve satışa sunulduktan sonra yarım gün içerisinde tükenen biletlerden almak isteyenler şirketin telefonlarının ve internet sitesinin günlerce kilitlenmesine neden olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() -Hanımefendi; sizin bu 9 YTL’lik bilet dediğiniz şey hani 8’den sonra 10’dan önce bir rakam var, ondan bahsediyorsunuz değil mi? * -Antalya’ya ayın 22’sine iki kişilik yer ayırtacağım ![]() -Var efendim hem de kampanyalı ![]() -Ne kadar? -Bilet başı 9 YTL efendim ![]() -? -Alo -Kardeşim bilet ne kadar dedim? -İki kişi 18 YTL, kişi başı dokuz YTL efendim ![]() -Ya, gidin işinize saçmalamayın (içeriye seslenerek) yanlış düştü numara dalga geçiyor birisi ![]() -Telefonu kapatır ![]() * * -Ben işadamıyım ![]() ![]() * -Kızım İzmir’e 9 YTL’lik biletlerden istiyorum iki tane ![]() -Maalesef İzmir’e tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim ![]() -Adana’ya olsun o zaman ![]() -Üzgünüm efendim Adana için olanlar da bitti maalesef ![]() -Ya; nereye varsa ver kızım ![]() ![]() * * (Kampanyanın birinci haftası ![]() -İndirimli biletlerden istiyorum ![]() -Maalesef tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim ![]() -Yalancılar sizi ![]() -Bineceğim uçağa ![]() * * İndirimli bilet kaldı mı? -Tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim ![]() -Ben öylesine sormuştum zaten ![]() ![]() * Samsun’a iki kişilik 9 YTL’lik biletlerden istiyorum ![]() ![]() -Var efendim ![]() ![]() -Kızım bagajda filan değil, normal koltukta uçacağız değil mi biz? -Elbette efendim ![]() -Emin misin sen? -Eminim tabi efendim ![]() -İyi, alayım o zaman ![]() * * -Dokuz YTL’lik bilet almıştım ama bir değişiklik yapacağım ![]() -Kampanya biletlerinde değişiklik yapamıyoruz efendim ![]() -Diyarbakır yerine Erzurum olacaktı sadece ![]() -Üzgünüm efendim dokuz YTL’lik biletlerimizde değişiklik yapamıyoruz ![]() -Soyguncular ![]() ![]() * * -Ben gazeteciyim bir şey soracaktım ![]() -Sizi İletişim Departmanımıza aktaralım efendim ![]() -Yok yok, haberle ilgili değil ![]() ![]() ![]() * -Dokuz YTL’lik biletlerden istiyorum ![]() -Hangi yön ve tarihe olacak efendim ![]() -Hiç fark etmez ![]() ![]() * -Bacım Gaziantep’e dokuz YTL’lik bilet alacaktım ![]() -Maalesef hiç kalmadı efendim ![]() -Hiç mi kalmadı? -Hiç kalmadı ![]() -Nasıl olur ![]() ![]() -Kampanya dahilinde olanlar geçen hafta satıldı ![]() -O kadar adam ne yapacak Antep’te hayret bir şey ![]() ![]() * * -Alo -Onur Air mi? -Buyurun efendim Çağrı Merkezi nasıl yardımcı olabilirim? -Dokuz YTL’lik bilet alacaktım ![]() -Sadece internet ve acentelerden alabiliyorsunuz ![]() ![]() -Ablacım ver sen parasını, ben gelince takdim edeyim sana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
akrep
|
![]() İndirimli bilet kaldı mı? -Tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim ![]() -Ben öylesine sormuştum zaten ![]() en güseli de bu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
vivaldi_25
|
![]() haha falla dehset olmus bea bilet kampanyası sürüyor mu bizde ucak görek ya:D |
![]() |
![]() |
|