≫ Evliliğin Pek Şıkk Bazı Durumları! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
≫ Evliliğin Pek Şıkk Bazı Durumları!1 Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer![]() İstediğin yemeği sipariş edersin, sonra yanındakinin istediği yemeği görüp "Keşke ondan isteseydim ![]() ![]() " dersin![]() 2 Bir davette bir hanım diğer hanım arkadaşına sorar:"Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?" Diğer hanım cevap verir: "Evet yanlış adamla evliyim de ondan!" 3 Bir adam evlenene kadar eksik sayılır; evleninceyse tam bitmiş olur![]() 4 Bir genç babasına sorar:"Baba evlenmek kaça malolur?" Baba cevap verir: "Bilmiyorum oğlum, ben hala ödüyorum "5 Adam anlatıyormuş:"Evlenene kadar mutluluğun ne olduğunu bilmezdi, sonra da geç oldu "6 Yeni evlenmiş bir adam mutlu ise nedenini hemen anlarız![]() On yıllık bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz!? ![]() ![]() 7 Evliliğin ilk yılında adam konuşur, kadın dinler![]() İkinci yılında kadın konuşur, adam dinler ![]() Üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler!!! 8 Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır:"Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım!" Adam cevap verir: "Evet çok aşıktım farkedemedim ![]() ![]() "9 Bir adam gazeteye ilan vermiş:"Eş arıyorum" ![]() ![]() ![]() Ertesi gün yüzlerce mektup almış Hepsi aynı şeyi söylüyormuş:"Benimkini alabilirsin!" 10 Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz ki; "Ya arabası yenidir, ya da karısı!
|
|
|
|