|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
affedebilirmiyim, aile, edin, kurulabilirmi, unutabilirmiyim, yardim |
![]() |
Yardim Edin Aile Kurulabilirmi Affedebilirmiyim Unutabilirmiyim??? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardim Edin Aile Kurulabilirmi Affedebilirmiyim Unutabilirmiyim???Slm herkese! Ben simdi 20 yasinda bir gencim, benim hikayem böyle basliyor ![]() ![]() ![]() 4 seneden beri hic kiz arkadasim olmamisti oda isteyerek cünkü ben aile kurmak istiyordum ve bunun icin gercek sevebilecegim kaderime yazilmis olan kizi aradim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birgün yine gitim misafirle bu kiz ayani kimse fark etmeden benim ayama dedirdi ![]() ![]() Biz o günü beraber olduk birbirimizi cok sevdik ve hergün bulusuyorduk ![]() ![]() Cok temiz bir kiza benziyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu kiza kiz 21e girdiginde evlilik teklif etim teklifimi kabul eti ama meslegim bitmesine 1 bucuk sene var diye dügün o zamana kadar beklemesi lazimdi biz nisanlandik ![]() Kizin gecmisini ögrendikten sonra pisman oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kizin ailesi hic dini degildi tam tersi ![]() ![]() Bu kiz 14 yasinda discoya gitmis orda icmis icmis ve bir cocukla arabaya gitmis ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bunu yeni duydum ve bana agliyarak gencdim saftim pismanim beni birakma diye yalvardi bana ![]() ![]() ![]() Kiza cok fena asikim cok seviyorum ve bunu ögrendikten sonra ne yapacagimi bilmiyorum gecmisi diye ve bundan bir kac cocuk biz beraberken bunla telefonlasiyor ve msjlasiyor ![]() Beni yani aldatmayi düsündü sonra cok pisman oldu beni ilk 4 ay bakasinlan msjlasirken ben yakalamadan önce hic gercekten sevmemis öyle oyun gibi görmüs ![]() Sonra benim anlamimi görüyor ona yanlis gözlen bakmadigimi görüyor ve asik oluyor ![]() ![]() Dualar ögrendi Günahlari Sevaplari ve Namazi ögrendi kapalmak istiyor ![]() Ama benim hic unutmiyacagim sey benden önce 30 kisinin elinden gecmis ve 80 kere cinsel iliskide olmus toplam bunlarla ben yolda gezebilirmiyim bu kizla bu cocuklardan birine karsilasirsam? Ben bunu Affedebilecegimi? bu benim sorum ve unutabilecegimi? Ne yapmami tafsiye edersiniz benden en son 1 sene önce baskasiyle yatmis ondan sonra akilanmis! ![]() ![]() ![]() Lütven bu konuda yardim edin bana |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardim Edin Aile Kurulabilirmi Affedebilirmiyim Unutabilirmiyim??? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardim Edin Aile Kurulabilirmi Affedebilirmiyim Unutabilirmiyim???bak kardeş böyle bi soruya ancak sen cevap verebilirsin bak kimse bişi yazmamış bilinçli oldukları için hadi diyelim yazdılar biri terket biri devam et biri söyle yap biri böyle yap dedi diyelim nolucak sana bi faydası olurmu ??? bence olmaz bana göre bu konu sana özel ve sadece senin cevap vere bileceğin bi soru önce kalbini yokla gerçekten seviyormusun diye sonra olayları göz önünde bulundur ve evlenseniz evlendikten birkaç yıl sonra bu olayların evliliğinizi çevrenizi ve en önemlisi çocuklarınızı etkileyip etkilemiyeceğini iyice düşün unutma ayrılırsanda devamda ettirsen asla bilinçsizce alacağın kararlar son pişmanlığa fayda etmez allah yardımcın olsun |
![]() |
![]() |
|