Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
affedebilirmiyim, aile, edin, kurulabilirmi, unutabilirmiyim, yardim

Yardim Edin Aile Kurulabilirmi Affedebilirmiyim Unutabilirmiyim???

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Slm herkese!

Ben simdi 20 yasinda bir gencim, benim hikayem böyle basliyor

4 seneden beri hic kiz arkadasim olmamisti oda isteyerek cünkü ben aile kurmak istiyordum ve bunun icin gercek sevebilecegim kaderime yazilmis olan kizi aradim Allaha cok dualar etim agiladim kendimi yanliz hisetim Birgün rüyamda evlendigimi gördüm cok güzeldi gelinide gördüm uzun siyah sacli temiz birsey Inanirmisiniz cok mutluydum cok uyandigimda aglamaya basladim rüyadi tek diye kendimi daha yanliz hissetim bundan iki hafta sonra yeni insanlarla tanistim nargile barda Neyse bir arkadaslan baya samimi oldum ve arada sirada bunlara gidiyorduk misafirle Birgün bir kizin sesini duydum baba baba diye bagriyordu Sesi cok güzel geldi kulagima hic umursamadim bilene ne bicim birsey diye sesine asik oldum sonra kisa hareketlerle kafasini kapinin arasinda hizli hizli bakiyordu Neyse bu Arkadasin ablasiydi Ben bu kiza Asik oldum ama hic beli etmedim ve sansli oldugumuda sanmadim beraber olma konusunda

Birgün yine gitim misafirle bu kiz ayani kimse fark etmeden benim ayama dedirdi Oynasmaya basladi benim tabiki hosuma giti ve sevindim benden birsey istedigini fark etigimde cok benziyordu rüyamdaki kiza

Biz o günü beraber olduk birbirimizi cok sevdik ve hergün bulusuyorduk Yasi benden bir sene daha büyüktü ama kendisi daha 16 yasinda gibi duruyordu kendisi kücük boyluydu bense 1,80

Cok temiz bir kiza benziyordu Malesef

Ben bu kiza kiz 21e girdiginde evlilik teklif etim teklifimi kabul eti ama meslegim bitmesine 1 bucuk sene var diye dügün o zamana kadar beklemesi lazimdi biz nisanlandik

Kizin gecmisini ögrendikten sonra pisman oldum

Bu kizin ailesi hic dini degildi tam tersi Kizina namusu serefi ögretmemisler hic dikkat etmemislerdi

Bu kiz 14 yasinda discoya gitmis orda icmis icmis ve bir cocukla arabaya gitmis Arabada cocuk nisanlimla yapmaya calismis olmamis parmaklamis, parmaklarkende kizligini acmis Kiz utancindan evden kaciyor sonra birsey yapmiyor daha 16 yasinda hayatinin ne anlami var diye tabi allah korkusu yok ögrenmemis ailesinden 19 yasina kadar discolara gidiyor hergün eylence saten acildim diyor ve 30 kisiden fazla kisinlen cesit insanlarla 80 kere cinsi iliski yasiyor

Ben bunu yeni duydum ve bana agliyarak gencdim saftim pismanim beni birakma diye yalvardi bana Cok utandi gecmisinden Bende igrendim kizdan 1 sene nisanliyim bu kizla ve ben tek o 14 yasindayken parmaklanarak acildigini biliyordum ve affetmistim cünkü cinsel birsey yasamamisti ve bir keren diye

Kiza cok fena asikim cok seviyorum ve bunu ögrendikten sonra ne yapacagimi bilmiyorum gecmisi diye ve bundan bir kac cocuk biz beraberken bunla telefonlasiyor ve msjlasiyor

Beni yani aldatmayi düsündü sonra cok pisman oldu beni ilk 4 ay bakasinlan msjlasirken ben yakalamadan önce hic gercekten sevmemis öyle oyun gibi görmüs

Sonra benim anlamimi görüyor ona yanlis gözlen bakmadigimi görüyor ve asik oluyor Benim degerimi yaptiktan sonra fark eti cep telefonunu seve seve verdi ve degisecegini söyledi

Dualar ögrendi Günahlari Sevaplari ve Namazi ögrendi kapalmak istiyor

Ama benim hic unutmiyacagim sey benden önce 30 kisinin elinden gecmis ve 80 kere cinsel iliskide olmus toplam bunlarla ben yolda gezebilirmiyim bu kizla bu cocuklardan birine karsilasirsam?

Ben bunu Affedebilecegimi? bu benim sorum ve unutabilecegimi?

Ne yapmami tafsiye edersiniz benden en son 1 sene önce baskasiyle yatmis ondan sonra akilanmis!

Lütven bu konuda yardim edin bana

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bak kardeş böyle bi soruya ancak sen cevap verebilirsin bak kimse bişi yazmamış bilinçli oldukları için hadi diyelim yazdılar biri terket biri devam et biri söyle yap biri böyle yap dedi diyelim nolucak sana bi faydası olurmu ??? bence olmaz bana göre bu konu sana özel ve sadece senin cevap vere bileceğin bi soru önce kalbini yokla gerçekten seviyormusun diye sonra olayları göz önünde bulundur ve evlenseniz evlendikten birkaç yıl sonra bu olayların evliliğinizi çevrenizi ve en önemlisi çocuklarınızı etkileyip etkilemiyeceğini iyice düşün unutma ayrılırsanda devamda ettirsen asla bilinçsizce alacağın kararlar son pişmanlığa fayda etmez allah yardımcın olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com