Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, eğer, erbabı, ilani, meslek

Hangi Meslek Erbabı Nasıl İlan-İ Aşk Eder ?........:)

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hangi Meslek Erbabı Nasıl İlan-İ Aşk Eder ?........:)

Haftaya hem güler yüzle başlamak hem de meslek erbablarının toplum nazarında nasıl algılandığını görmek için, birbirinden komik ilan-ı aşklara göz atalım

2008-07-14

Haftaya hem güler yüzle başlamak hem de meslek erbablarının toplum nazarında nasıl algılandığını görmek için, birbirinden komik ilan-ı aşklara göz atalım:

Ayakkabıcı : Ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön

Bilgisayarcı: Açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz Printer'ım ol yaz beni yarım yarım

Moderator: Senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilim tam bizim mod'a göre

Müzisyen : Kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya sana feda olsun

Kasap: Senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni sinirlerim ayıklanır sesini duyunca ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız

Şoför: Stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli

Avukat: İtiraz ediyorum sayın aşkımböğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı

Manav: Domates yanaklımpatlıcan dudaklımenginar kılıklım3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki

Milletvekili: Bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık15 sene sonrabeni öğle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım

Doktor: Öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim

Haber Spikeri: İyi aksamlarEvdeki telefondan bildiriyorumDun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorumBir dahaki konusmamiza kadar hoscakal

Çiftçi: Buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli gel de aşık olma

Benzinci: Sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim benpetrol rafinerisine döndüm seni seveli

Bodyguard: Seni çok pis döverim benim asabımı bozmaseviyoz dedik yaşimdi kaybol

Lunaparkçı: Gondoldan indim çarpışan otom arızalandısigaralara denk gelmiyor kasnaklardönme dolap ettin beni peşindeyeter artık aşıkım uleeen

Hürriyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com