Hangi Meslek Erbabı Nasıl İlan-İ Aşk Eder ?........:) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hangi Meslek Erbabı Nasıl İlan-İ Aşk Eder ?........:)Haftaya hem güler yüzle başlamak hem de meslek erbablarının toplum nazarında nasıl algılandığını görmek için, birbirinden komik ilan-ı aşklara göz atalım ![]() ![]() 2008-07-14 Haftaya hem güler yüzle başlamak hem de meslek erbablarının toplum nazarında nasıl algılandığını görmek için, birbirinden komik ilan-ı aşklara göz atalım: Ayakkabıcı : Ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön ![]() ![]() Bilgisayarcı: Açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz ![]() Printer'ım ol yaz beni yarım yarım![]() ![]() Moderator: Senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilim tam bizim mod'a göre ![]() ![]() ![]() Müzisyen : Kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya ![]() sana feda olsunKasap: Senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni ![]() sinirlerim ayıklanır sesini duyunca![]() ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız![]() ![]() Şoför: Stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avukat: İtiraz ediyorum sayın aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Manav: Domates yanaklım ![]() ![]() ![]() patlıcan dudaklım![]() ![]() ![]() ![]() ![]() enginar kılıklım![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milletvekili: Bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık ![]() ![]() 15 sene sonra![]() ![]() ![]() beni öğle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktor: Öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim ![]() ![]() hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğimHaber Spikeri: İyi aksamlar ![]() Evdeki telefondan bildiriyorum Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal![]() Çiftçi: Buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli ![]() gel de aşık olmaBenzinci: Sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben ![]() ![]() ![]() ![]() petrol rafinerisine döndüm seni seveli![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bodyguard: Seni çok pis döverim benim asabımı bozma ![]() ![]() ![]() ![]() seviyoz dedik ya![]() ![]() ![]() ![]() şimdi kaybol![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lunaparkçı: Gondoldan indim çarpışan otom arızalandı ![]() ![]() ![]() ![]() sigaralara denk gelmiyor kasnaklar![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dönme dolap ettin beni peşinde![]() ![]() ![]() ![]() yeter artık aşıkım uleeenHürriyet |
|
|
|