![]() |
Hangi Meslek Erbabı Nasıl İlan-İ Aşk Eder ?........:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangi Meslek Erbabı Nasıl İlan-İ Aşk Eder ?........:)Haftaya hem güler yüzle başlamak hem de meslek erbablarının toplum nazarında nasıl algılandığını görmek için, birbirinden komik ilan-ı aşklara göz atalım ![]() ![]() ![]() 2008-07-14 Haftaya hem güler yüzle başlamak hem de meslek erbablarının toplum nazarında nasıl algılandığını görmek için, birbirinden komik ilan-ı aşklara göz atalım: Ayakkabıcı : Ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön ![]() ![]() Bilgisayarcı: Açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() Moderator: Senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilim tam bizim mod'a göre ![]() ![]() ![]() Müzisyen : Kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya ![]() ![]() Kasap: Senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şoför: Stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avukat: İtiraz ediyorum sayın aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Manav: Domates yanaklım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milletvekili: Bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktor: Öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim ![]() ![]() ![]() Haber Spikeri: İyi aksamlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çiftçi: Buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli ![]() ![]() Benzinci: Sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bodyguard: Seni çok pis döverim benim asabımı bozma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lunaparkçı: Gondoldan indim çarpışan otom arızalandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hürriyet |
![]() |
![]() |
|