![]() |
Cinselliğin Dayanılmaz Çekiciliği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinselliğin Dayanılmaz ÇekiciliğiBu nasıl bir kelimedir ![]() Sihir midir, yoksa büyü mü? Etki alanı deseniz, o-hooo!!! Adeta sonsuz gibi! Kelime, nerede yazılırsa yazılsın, genç-yaşlı herkesi kendine mıknatıs gibi çekiveriyor ![]() “Yok valla, ben bu tarz yazılara asla merakı değilim ![]() ![]() diyenleriniz varsa, “Yok-mok deseniz de, kem-küm etseniz de, “cinsellikle” ilgili bir yazı gördüğünüzde gizliden gizliye göz attığınızı, okuduğunuzu adım gibi biliyorum ![]() Mesela ben bunu yaptığımı itiraf ediyorum ![]() Onun için de açık yüreklilikle yazıyorum ![]() Cinsellikle ilgili yazıları gördükçe okurum ![]() Hatta öğrencilik yıllarımda annemler anlamasın diye gazete ya da dergiyi kazağımın ya da hırkamın içine sokar, çaktırmadan tuvalete gidip, gazeteyi hışırdatmamaya çalışarak bir solukta, kalbim çarpa çarpa, kulağım kızara kızara, yanaklarıma al basa basa okumaya çalışırdım ![]() Her okuduğum, benim için yeniydi ![]() Hiç mi hiç duymadığım şeylerdi ![]() “Kadınla erkek sevişiyordu ![]() Aman Allahım, rezaletti bu! Benim annemle babam melek gibi, terbiyeli insanlardır ![]() Asla böyle “ayıp” şeyler yapmazlar ![]() (Bunu çoğunuz demiş olmalısınız, di mi? )) Tabii şimdi böyle bir “gizlilik” sorunum olmadığından “cinsellik” yazılarını okur, kimine güler, kimini ciddiye alırım ![]() Bazı yazılar da pek komiğime gider ![]() Kimileri şikâyetçidir: “Penis boyum çok kısa! Utanıyorum ![]() Boyunu uzatma imkânı var mı?”, “Çabuk boşalıyorum! İlişkimin başlamasıyla bitmesi bir oluyor ![]() Bu süreyi nasıl uzatabilirim?” Aralarında “yapıp” sonradan panikleyenler var: “Sivri bir objeyle masturbasyon yaptım, acaba kızlık zarım yırtılmış mıdır?” “Yakında evleneceğim ![]() Ama ben eski sevgilimle ilişkiye girmiştim ![]() Kızlık zarımı diktirebilir miyim?” Bir de karı-koca şikâyetleri var: “Kocam hemen ilişkiye girip, ön sevişme yapmıyor ![]() Acaba hayatında başka bir kadın mı var?”, “Ne zaman sevişmek istesem, karım sevişmemek için bir bahane uyduruyor ![]() Boşanayım mı?” İçlerinde “bazı konuları” birbirine karıştıranlar da mevcut: “Evlenmden önce ilişkiye girersem, günaha girmiş olur muyum?” “Kocam sevişirken açık-saçık ayıp şeyler söylüyor ![]() Çok utanıyorum ![]() Kocamı acaba cin mi çarptı?” Bunlar gibi abuk-subuk sorular uzuuuun yıllardır gazete köşelerinde bıkıp usanmadan sorulur ![]() Bu da gösteriyor ki, sadece eskinin gençleri sormamış bu soruları ![]() Onlardan sonra gelen kuşaklar da hâlâ benzer soruları sorup duruyor ![]() Yani, değişen, gelişen pek bir şey olmamış! Bu tarz sorular sorulur da sorulur! Soru sordukları kişiler de bıkıp usanmadan “Bu işin boyla-posla, santimle ilgisi yoktur” diye bıkıp usanmadan cevap verirler de verirler ![]() Bir de, genel olarak “sağlıkla cinselliğin harmanlandığı” bilgiler içeren ciddi yazılar vardır ![]() Onlardan insan değişik, enteresan bir şeyler öğrenebilir pekâla ![]() Ama şu bir gerçek ki, cinselliğin ağırlıklı olduğu sinema filmleri, diğer filmlerden daha çok seyirci çeker ![]() Ben şahsen aşk, romantizm ve içinde müzik olan filmlerle komedi filmlerini seyretmeyi severim ![]() Ama konusu cinsellik-seks olan filmlerini de seyrederim ![]() Ve görürüm ki, bu filmleri oynatan sinema salonları, diğer filmleri gösteren sinemalardan daha bir doludur ![]() Hatta bu gerçeği bilen “bazı” tiyatrolar bile, cinsellikle ilgili sahneleri içeren oyunları sahneye koyarlar ![]() En azından külot-sutyenle dolaşan uzun bacaklı birilerine bir rol verilir “bazı” oyunlarda ![]() ![]() ![]() Hatta bu kişi genellikle tiyatro dünyası dışından bir manken ya da dizi oyuncusu falan da olabilir ![]() Yeter ki sahnede don-paça gezinmeye, razı olsun ![]() (Bu tarz rollere çıkıp, bacaklarını, göğsünü gösteren, adını bu görüntülerle süslenmiş haberlerde duyurup, sonradan daha önemli rollere çıkanlar bile olmuştur ![]() Kimler mi? Boş verin adlarını ![]() Bilen biliyor nasıl olsa ![]() New York ve Londra sahnelerinde de cinselliğe ağırlık veren oyunlar izledim ![]() Hele Londra’daki Piccadilly Meydanı’nda bulunan “Cirterion Theatre”da bir oyun izlemiştim ![]() AIDS’e mesaj veren bir oyundu ![]() Sahnede oyuncular zaman zaman anadan doğma soyunuyor, resmen sevişiyorlardı ![]() Oyun seks tiyatrosunda oynanan bir oyun falan değildi ![]() Ciddi tiyatro oyunlarının sergilendiği bir tiyatro salonunda sahnelenmişti ![]() Ağır başlı hanımlar, beyler, her yaştan insan salonu doldurmuştu ![]() Cinsellik her zaman, her yerde, her yaştaki insanın ilgisini çekiyor ![]() Neden bu konuyla ilgili yazılar daha çok dikkat çekiyor, ilgi topluyor, anlaması hiç de zor değil ![]() Bir kere ülkemizde aileler cinselliği küçük yaşlardan itibaren çocuklarının kafasına “ayıp” olarak sokuyorlar ![]() Cinsellik “yasak”, cinsellik “tabu”! Aileler, cinselliği böyle sunuyorlar çocuklarına! Daha doğrusu hiçbir şey sunamıyorlar ![]() Onun için de yasak olan cinsellik, çocuk yaşlardan itibaren herkesin “merak hanesi”nde diken üstünde durup duruyor ![]() Çocuklar, her fırsatta bir şeyler öğrenmek istiyorlar ![]() Ama okuyarak, ama seyrederek… Ama or’dan-bur’dan duyarak, ama yalan-yanlış… Ülkemizde, pek çok oğlan ve kız, delikanlı ya da genç kız çağlarına geldiklerinde, hâlâ cinsellikle ilgili doğru dürüst bilgiye sahip değiller ![]() Ner’den mi biliyorum? Yanlış bilgilere sahip olan gençlerin sayısının az-buz olmadığını, hatta, hiçbir bilgisi olmayanların sayısının hayli kabarık olduğunu psikolaglar, doktorlar katıldıkları televizyon programlarında, gazetelere verdikleri röportajlarda, söyleyip duruyorlar ![]() Gazetelerdeki köşelerinde bunu yazıyorlar ![]() Yapılan araştırmalar, anketlerde de bu sayının yüksek olduğu ortaya çıkıyor ![]() İşte bunun için de, cinsellikle ilgili yazıları okuyanların sayısı her geçen gün artıyor ![]() Bunun için de cinsellikle ilgili filmler, CD’ler, kısacası, cinselliğe ait her şey ilgi çekiyor ![]() Lütfen Arşivimdeki yazılarımdan “ORGAZM” ve “İLK GECE” ile ilgili yazılarımı kaç kişi, diğer konulardaki yazılarımı kaç kişi tıklamış, bir bakın hele… Bu sadece bir örnek… Sonucu göreceksiniz)) Ne derseniz deyin, “CINSELLİĞİ SEVİYORUZ”… |
![]() |
![]() |
|