Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
işte, kısırlığın, nedeni

İşte Kısırlığın Dört Nedeni

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İşte Kısırlığın Dört Nedeni



İşte kısırlığın dört nedeni
Bugünlerde çiftlerin en büyük sorunlarından biri de çocuk sahibi olamamak Bir yanda tüp bebek merkezleri ihtiyaca cevap vermek için artarken bir yanda da çiftler kısırlığın nedenlerini merak ediyor Uzmanlara göre kısırlığın en önemli nedeni modern yaşamın etkileri Peki modern yaşam nasıl oluyor da yatak odasına kadar girip karı koca arasına girebiliyor? Sağlık Bakanlığı verilerine göre Türkiye'de 2 milyon kişi kısır Aynı zamanda Türkiye'de kısırlık giderek artıyor 150 bin çift ise çocuk sahibi olmak için tedaviyi bekliyor Yüzyıllardır süregelen ve mutluluğun anahtarı olarak görülen çocuk sahibi olmak nasıl oluyor da bu kadar zor bir hal aldı? Modern yaşam gerçekten doğurganlık üzerinde bu kadar etkili mi? Bu soruların cevabını Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr Kağan Kocatepe’den aldık

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.