![]() |
Aldatan Eşe Sorulacak 10 Soru! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aldatan Eşe Sorulacak 10 Soru!İnsan aldatan eşinin diğer kişiyle olan ilişkisinin ayrıntılarını gizli gizli düşünür durur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşağıda gördüğünüz 10 soru aldatılmanızın altında yatan sebepleri bulmanıza yardım edecek ![]() ![]() İŞTE ALDATAN EŞE SORULACAK 10 SORU: [*]Böyle bir ilişkiye girmeden önce içinden neler geçti? Başka biriyle olman için kendi kendine izin vermeni sağlayan etken neydi?[*]Onunla ilk kez seviştikten sonra kendini suçlu hissettin mi?[*]Bu ilişkinin yanlış olduğunu bile bile nasıl bu kadar uzun sürdürebildin?[*]Onunla beraberken hiç beni düşündün mü?[*]Ona bizimle ilgili ne anlattın?[*]Ona aşık mıydın? Eğer öyleyse bunu ona söyledin mi? Gelecek için plan yaptınız mı?[*]Onda ne buldun?[*]O ilişkide kendinle ilgili yeni şeyler keşfettin mi? Evetse hissettiğin yeni özellikler nelerdi?[*]Beni bu ilişkiden önce de başka biriyle aldattın mı? Aldattıysan bunun diğeriyle olan benzerliklerini ve farklılıklarını anlatır mısın?[*]Cinsel ilişki esnasında korundun mu? |
![]() |
![]() |
|