![]() |
Evlenecek Çiftler İçin Yardım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlenecek Çiftler İçin YardımEvlenecek çiftler için yardım Diyarbakır'ın Lice Kaymakamlığınca başlatılan yardım ve dayanışma kampanyasında toplanacak mobilya ve beyaz eşyalar, evlenecek çiftler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak ![]() Kaymakam Ömer Kalaylı, yaptığı açıklamada, yardım ve dayanışma kampanyası başlattıklarını, ilçede çok sayıda yardıma muhtaç vatandaşın bulunduğunu, giyimden mobilyaya, beyaz eşyadan kitaba kadar her türlü yardımı toplayacaklarını söyledi ![]() Kampanya kapsamında toplanacak mobilya ve beyaz eşyaların evlenecek çiftler başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını bildiren Kalaylı, şunları kaydetti: “Liceli iş adamları başta olmak üzere, ülkemizin her köşesinde her vatandaşın bu kampanyaya katılmasını diliyoruz ![]() ![]() ![]() Toplanacak mobilya, beyaz eşyalarla evlenecek gençlere ev döşeyeceğiz ![]() ![]() ![]() Lice Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Bilal de yaklaşık 4 ay önce ilçede göreve başlayan Kaymakam Kalaylı'nın köy ve okul gezilerine önem verdiğini, vatandaşların sorunlarını tespit etmek için sık sık ev ziyaretleri yaptığını belirtti ![]() Gezi ve ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını Kaymakam Kalaylı'ya aktardığını bildiren Bilal, şöyle konuştu: “Vatandaşların yardımla ilgili yoğun talepleri olunca böyle bir kampanya başlatıldı ![]() ![]() Yeni evlenen çiftlerden de yardım talebi oluyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|