![]() |
İlişkinizde Kimin Sözü Geçiyor? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişkinizde Kimin Sözü Geçiyor?Birlikteliğinizde kimin sözü geçiyor, kim daha baskın? Hemen kalem, kağıt alın ya da bilgisayarda bir sayfa açıp not alıp test edin! 1- Televizyon kumandası genelde kimde durur? A- Bende B- Onda 2- Alış veriş yapmak istiyorsunuz, sevgiliniz ise nefret ediyor… A- Sevmese de benim için katlanmak zorunda B- Tek başıma ya da arkadaşlarımla giderim 3- Sinemaya gidiyorsunuz ![]() ![]() A- Komediye gireriz B- Macera filmine gireriz ![]() 4- Tatil planlarınızı yaparken genelde… A- Gideceğimiz yerin seçimini bana bırakır B- İstediği yer konusunda beni ikna etmeyi başarır ![]() 5- Kavga ettiğinizde genelde ilk adımı atan kim olur? A- O tabii kii B- Ben giderim, uzatmanın anlamı yok 6- Hiç hoşlanmadığınız bir arkadaşı var, görüşmemelerini ondan ister misiniz? A- Birlikteysek böyle bir hakkım var, ya ben ya o ![]() B- Ondan böyle bir şey isteyemem, ona saygımdan dolayı sesimi çıkartmam ![]() 7- Çok yoğun ve geç saatlere kadar çalışmasını gerektirecek ama çok zevk alacağı bir iş teklifi aldı ![]() A- Kabul edemez ![]() ![]() B- Gerçekten istediği bir işse bana sormadan karar verir zaten ![]() 8- Hiç istemediği halde sadece size eşlik etmek için dans kursuna katılır mı? A- Evet B- Hayır 9- Uzun süre bir cafede oturup karşı tarafı beklemesi gereken bir kişi var bu siz misiniz, o mu? A- O B- Ben 10- Buluşma zamanlarınız genelde size göre mi ona göre mi ayarlanır? A- Bana göre B- Ona göre Şimdi sonuca bakın! A’lar çoğunluktaysa: İpler sizin elinizde ![]() ![]() ![]() ![]() B’ler çoğunluktaysa: İpleri kaptırmışsınız! Genelde sizin değil onun istedikleri daha ön planda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|