Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamak, kadinlari, mümkünmü

Kadinlari Anlamak Mümkünmü?

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

KADINLARI ANLAMAK ÜZERİNE

Florida’da sahilde bir başına dolaşan adam, yerde yarısı kuma gömülmüş bir şişe farkeder Şişeyi alıp açtığında içinden binbir gece masallarından kalma bir cin çıkar ve adama “Ey yabancı, ben 3 bin yıldır bu şişenin içinde hapistim Sen beni serbest bıraktın Benden bir dilek dile, hemen yerine getireyim” der Adam şöyle bir düşünür, hayatında en çok yapmak istediği şey, Havai adalarına gitmektir ama uçaktan korkar Cinden Florida – Havai arasına bir yol yapmasını ister ki, arabasına atlayıp Havai’ye gidebilsin Cin hemen itiraz ederek “istediğini yerine getirmek için okyanusu doldurmak gerek Bu hiç de kolay bir iş değil Üstelik bu doğanın dengesiyle oynamak anlamına geliyor Gel sen bu isteğinden vazgeç, başka bir şey dile” diye ricada bulunur Adam ne yapalım o zaman deyip yeniden düşünmeye başlar Sonunda cinden kendisine kadınları anlama yeteneği vermesini ister Kadınlar nelerden hoşlanırlar, nelere gülerler, nelere ağlarlar, davranışlarındaki temel mantık nedir gibi soruların cevaplarını bulmayı umar Bu isteği duyan cin adamımıza sorar “sen boşver bu dileği de, Havai’ye yolu dört şeritli mi istersin, yoksa sekiz şeritli mi?”

Herkese Merhaba

Kadınvizyon’daki bu ilk yazıma bir fıkrayla başlamak istedim İki haftada bir bu köşede sizlerle birlikte olacağız ve kadın milletine benim gözümden bir bakış atacağız Konu ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki forum bölümünde yazabilirsiniz Bu haftanın konusu kadınların çelişkileri Aslına bakılırsa yukarıdaki fıkra kadınların ruh halini tam olarak tarif ediyor

Bana kalırsa en yanyana gelmeyecek iki kelime kadın ve mantık Nedense en olmadık zamanlarda, en olmadık şeyleri hep kadınlar yapar Evet belki iş hayatında bazı kadınlar çok mantıklı davranabiliyor (ki bu kapsama giren bir çok arkadaşım var), fakat özel hayatlarında mantık kelimesi onların bilmedikleri bir şey Buna bir örnek vermek gerekirse; Eski kız arkadaşım bir gün beni aradı Ağlıyordu !! Neden diye sorunca benden önceki erkek arkadaşının trafik kazası geçirdiğini ve hastanede olduğunu öğrendiğini söyledi Ağlama sebebini de şöyle açıkladı: “tanrıya onun ölmesi için çok dua ettim Bana telefonla haber veren de senin bedduan tuttu dedi” Oysa daha iki gün önce kaza geçiren çocuk hakkında kendisine çok acı çektirdiğini ve ondan nefret ettiğini söylüyordu Gelin şimdi bunda bir mantık bulun Eğer nefret ediyorsan niye kaza geçirince suçluluk duyuyorsun ve üzülüyorsun Neyse kız arkadaşımın kendini suçlu hissetmemesi gerektiğini Türkiye’deki trafik terörü ile ilgili rakamları vererek açıklamaya çalıştım ama sonuç tabii ki değişmedi Bu sadece bir örnek, bunun gibi daha bir çok örnek vermek mümkün ama ne yaparsınız ki yazıları kısa tutmak okunurluğu arttıran bir faktör

Kadınların bu mantık dışı hareketlerine maruz kalan erkekler de şaşırıyorlar doğal olarak Hoş, erkek o anda yapılması gereken en mantıklı hareketi yapsa bile kadın yine bir mantık dışılık baş yapıtını sergileyip erkeği yeniden dumura uğratır Sonra da erkekler bizi anlamıyor der Siz mantık çerçevesinde hareket edin ki, biz de sizleri anlayabilelim

İki hafta sonra kadınların aşırıya kaçan, hatta çılgınlık seviyesine varan kıskançlıklarını konu alacağız Sonraki yazımda görüşmek üzere

Şimdi siz sizde Gördüğünüz gibi Erkekler, Kadınların Mantıksız davrandıklarını iddia ediyorlar Siz ne dersiniz ? Düşüncelerinizi yazın

(alıntı)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

anlamaya çalıştığınız için anlayamıyosunuzo kadarda karmaşık deilkadınlar duygusal oldukları için duygularına yenik düşüp saçmalayabilirler boşverinne derse hıı tmm vb demek yeterli böle durumlardabiraz destek işi çözer
genel de anlamıyoruz diyosanızdemeyin tamamen anlamanız için kadın olmanız gerekir ama bu da çözüm deil bazen kadın kadını anlamakta bile zorluk çekebilir
çok açıklayıcı oldu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com