![]() |
Kadınlar Neden Uzun Yaşar? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar Neden Uzun Yaşar?Akşam annemle babam televizyon seyrediyorlardı ![]() yatıyorum ![]() ![]() Annem kalktı, mutfağa gitti ![]() Çerez-meyve tabaklarını çalkaladı kaldırdı ![]() Sabaha hazır olsun diye çaydanlığı doldurdu, demliğe çay koydu ![]() Şekerliğe baktı, dibinde az kalmış, üstüne ekledi ![]() Kahvaltı için buzluktan ekmek çıkardı, akşam yemeği için çözülsün diye de eti aşağıya koydu ![]() Kahvaltı masasını hazırlamak için masanın üstündekileri topladı ![]() Telefonu şarja koydu, telefon defterini kapatıp yerine koydu ![]() Sonra çamaşır makinesinden ıslak çamaşırları çıkarıp astı ve makineyi tekrar doldurdu ![]() Banyodaki çöp sepetini boşalttı ![]() borusuna astı ![]() Bir gömlek ütüledi, kopuk düğmesini dikti ![]() Çiçekleri suladı ![]() Esneyerek gerindi ve yatak odasının yolunu tuttu ![]() Çalışma masasının yanından geçerken durdu, öğretmene tezkere yazdı, okul gezisi için para sayıp ayırdı, eğildi, sandalyenin altına girmiş ders kitabını aldı, masanın üstüne koydu ![]() Kek tarifleri defterini çıkardı, arkadaşına söz verdiği tarifi bir kağıda yazdı, çantasına koydu ![]() Bakkaldan alınacakları not etti, notu da Çantasına koydu ![]() Sonra gitti, 3'ü 1 arada temizleme losyonuyla yüzünü yıkadı, dişlerini fırçaladı ![]() Gece kremini ve kırışık önleyici nemlendiricisini sürdü ![]() Tırnaklarına baktı, törpüledi ![]() İçeriden 'sen yatmaya gitmemiş miydin' diye seslenen babama 'şimdi gidiyorum' deyip köpeğin su kabını doldurdu ![]() Kapıları pencereleri kontrol etti, holdeki lambayı yaktı ![]() Kardeşimin odasına gitti, oğlan uyumuş, lambasını söndürdü, bilgisayarını kapattı, gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları toplayıp sepete attı ![]() Bana geldi, 'haydi yat artık, biraz da yarın çalışırsın,' dedi ![]() Kendi odasına gitti, saati kurdu, ertesi gün giyeceklerini hazırladı ![]() 6 maddelik acil işler listesine 3 madde daha ekledi ![]() Kendi kendine iyi geceler diledi, hayallerinin gerçekleştiğini gözünün önüne getirdi ![]() İşte o sırada babam televizyonu kapattı, ortaya öylece bir 'ben yatıyorum' dedi ve gitti yattı ![]() Sizce bu işte bir gariplik yok mu? Kadınların neden daha uzun yaşadığını merak etmiyor musunuz? ÇÜNKÜ BİZİM YAPIMIZ UZUN ÇEKİŞLİ (ve işimizi bitirmeden öyle çabuk çabuk ölemeyiz)! |
![]() |
![]() |
|