![]() |
Allah Herkese Böyle Kayınvalide Nasip Etsin :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Herkese Böyle Kayınvalide Nasip Etsin :)Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine < gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() < Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi ![]() ![]() ![]() < Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı < bir durumla karşılaştılar ![]() ![]() ![]() Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı ![]() ![]() ![]() Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti ![]() ![]() ![]() Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi ![]() ![]() ![]() Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler ![]() gitmeyi düşünüyordu ![]() yaşlı kadına: "Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum" ![]() ![]() ![]() Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir BİLDİĞİN var ![]() ![]() Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok ![]() ![]() karısının kalbini kıramayacak ![]() |
![]() |
![]() |
|