Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düzelir, ilişkide, sorunlar

İlişkide Sorunlar Nasıl Düzelir?

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlişkide Sorunlar Nasıl Düzelir?

Bir bebek gibi düşünün ilişkinizi Onu nasıl büyüttüğünüz neler yedirdiğiniz eler içirdiğiniz nasıl emek verdiğiniz çok önemli şeylerdir Bir erkeğin istekleri ile bir kadının isteklerinin bir alanda toplanması gerekir ilişkide
Eğer aranızdaki aşk gerekli emek anlamdıysa gerekli saygı ve sevgiyi bulmadıysa ilerleyemez en başında böyledir Birbirini seven sayan şefkat gösteren istek ve dileklerini tatlı dille anlatan çiftler olmalısınız

İlişki de sorun çıkaran kişi öncelikle yapması gereken adımları atmalıdır Gereken özür dilenmeli Hiçbir şekilde eğer seviyorum diyen ve her şeyi yapabilmeyi bile göze almış birisi eşini kırmayıp konuyu uzamasın diye kapatmalıdır
Sorunların çözülmesi için eğer siz kırılan tarafsanız ve kıran taraftan size cevap gelmiyorsa eşinize bir büyüklük ve sevginize aşkınıza bir büyüklük edip gurur hele ki sakın aranıza sokmadan bunu halletmeye bakmalısınız
Sorunlarınızı çözerken de sakin olmalı birbirinize yüksek ses tonları kullanmamalısınız
Yaptığınız hatanın farkında olup kıran taraf ve kırılan tarafta kıran tarafın daha da üstüne gitmeyin kısa zamanda konuyu ört bas etmelisiniz Çünkü sorunlar siz ne kadar büyütürseniz büyük ne kadar da küçültürseniz o kadar da küçüktür değil mi
Bir arkadaşınız geliyor erkek arkadaşıyla olan sorununu size anlatıyor ve siz ben olsam öyle yapmazdım ben olsam o kadar kızmazdım diyebiliyorsunuz mesela ya da sizin erkek arkadaşınızla aranızda olan bir durumu arkadaşınızla paylaşıyorsunuz o da size ben olsam öyle tepki vermezdim öyle demezdim gibi yorumlarda bulunabiliyor
Bunlar farklılıklar işte sorunu sizin ne kadar büyüttüğünüz ya da ne kdar küçülttüğünüze bağlı Genelde erkekler de özür dileme gururu vardır
Bunu aşamazlar kadınlarda da hemen her şey kırılabilme duygusallıkları ve inceliklerinden dolayı Sorunların kaynak düzenleri bu
Bunlar üzerinden eğer bakarsak gerçekleri ele alıp yine sorunlu gibi birbirinize bağırıp çağırıp değil sakince hatayı bulup hatanın neden çıktığını bir daha olmaması için yapmanız gerekenleri birbirinizden özür dileyip birbirinizin gönlünü almayı yapabiliyor olmanız lazım
Ve önemli bir nokta daha sorunlarınız ailelerinize yansıtmayın Sorun çevrenize de yansımasın Mesela bir tartışmanız geçti aranız da çat kapı bir misafir geldi Siz misafir önünde bu sorunlu hallerinizi bir kenara koyup hiçbir şey yok gibi davranmalısınız
Davranışlarınızı kontrol etmelisini Hem bakarsınız ki düzelebilir de Siz farkında olmadan gelen misafirler sizin sinirinizi alır götürür ve unutursunuz Aslında da sorunun ne kadar küçük olduğunu birbirinizi kırmaya değer olmadığını anlarsınız Hatalarınızı tekrarlamamanız tadınızın tuzunuzun hep güzel olması dileklerimle…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com