Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadınca, sorunları, şiddet

Kadınca Şiddet Sorunları

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadınca Şiddet Sorunları

Hangi kadın?
Hangi kadın hak eder ki?
Hiçbir kadın etmez elbette
Dünya Bankası açıkladı geçenlerde bir dergide Her 5 kadınımızdan biri fiziksel şiddet görüyor ve cinsel saldırıya
kurban gidiyormuş

Kadın neden şiddet görür ?
Aile ekonomisi düşükse erkek sinirli olacaktır İhtiyaçları giderememeyi kendinde görcek ve bunu biryerleden
bir kişilerden çıkartmak isteyecektir Malesef bu kişilerde en yakınlarındaki eşleridir, kadnlardır Ne yazık ki
Kızıp döven, içen döven, canı sıkılan döven, sebepsiz döven eşlerine zulüm eden bir çok erkeğin haberlerini okuyoruz
gazetelerde dergilerve ve tv haberlerinde dinliyoruz
Kadınlarımız kız çocuklarımız bakın örnekler vereceğim
————————————————————————— —
26 yaşındayım, üniversite mezunuyum ve bir kamu kuruluşunda çalışmaktayımHenüz 6 aylık evliyim
Eşim benden 15 yaş büyük Birbirimizi severek evlendik ve ailem yaş farkı yüzünden eşimle evlenmeme karşı çıktı
Ben ise ailemi ikna edip kendisi ile evlendimNişanlandığımız günden bu yana birçok sıkıntı gündeme geldi
Evlendikten sonra ise tartışmalar şiddetle sonuçlanmaya başladıDaha 1 haftalık evli iken bir tartışma sonucu dayak
yedim Ben her defasında geçer diye düşündüm, önce bir tokatla başlayan şiddet her seferinde arttı Ve zamanla
şiddetin yanında hakaretler de başladıNe şımarıklığım, ne saygısızlığım, ne hainliğim, işe yaramazlığım,
terbiyesizliğim, kendimi nimetten sayışım…vbO kadar soğudum ve güvenimi kaybettim ki Sinirlenince gözü
hiçbirşeyi görmüyor tehditlerine de maruz kalıyorum Ayrılmak istediğimi söylediğimde beni tehdit ediyor,
ben bu yaşa kadar ayrılmak için mi bekledim diyorAileme durumu anlattımne yapacağımı bilemiyorumama bir ömür
çekemeyeceğimi biliyorum
————————————————————————— —–
Ne yapsın bu kız şimdi? Yazık eşlerinizi seçerken dikkatli olun diye boşuna demiyorum Bir ömür beraber olacağınız arkı seçmek zor
zor zor zor Hemen karar verilmez arkalr Pembe pembe bakmayın hayata elbette seveeksiniz, sevileceksiniz
fakat hayatınızda duygusal değil önce mantıksal kararlar verecek, yaşamnızı sağlam bir temele attıktan sonra
duygusal mutluluklara yer vermelisiniz Yalnızca başta olan bir sevgi yetmez Sevgi aşk sadece bir başlangıçtır
Sadece bir başlangıç

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com