![]() |
Kadınca Şiddet Sorunları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınca Şiddet SorunlarıHangi kadın? Hangi kadın hak eder ki? Hiçbir kadın etmez elbette ![]() Dünya Bankası açıkladı geçenlerde bir dergide ![]() kurban gidiyormuş ![]() Kadın neden şiddet görür ? Aile ekonomisi düşükse erkek sinirli olacaktır ![]() bir kişilerden çıkartmak isteyecektir ![]() ![]() ![]() Kızıp döven, içen döven, canı sıkılan döven, sebepsiz döven eşlerine zulüm eden bir çok erkeğin haberlerini okuyoruz gazetelerde dergilerve ve tv haberlerinde dinliyoruz ![]() Kadınlarımız kız çocuklarımız bakın örnekler vereceğim ![]() ————————————————————————— — 26 yaşındayım, üniversite mezunuyum ve bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım ![]() ![]() Eşim benden 15 yaş büyük ![]() ![]() Ben ise ailemi ikna edip kendisi ile evlendim ![]() ![]() Evlendikten sonra ise tartışmalar şiddetle sonuçlanmaya başladı ![]() yedim ![]() ![]() şiddetin yanında hakaretler de başladı ![]() terbiyesizliğim, kendimi nimetten sayışım…vb ![]() ![]() hiçbirşeyi görmüyor ![]() ![]() ben bu yaşa kadar ayrılmak için mi bekledim diyor ![]() ![]() ![]() çekemeyeceğimi biliyorum ![]() ————————————————————————— —– Ne yapsın bu kız şimdi? Yazık eşlerinizi seçerken dikkatli olun diye boşuna demiyorum ![]() ![]() ![]() zor zor zor ![]() ![]() ![]() fakat hayatınızda duygusal değil önce mantıksal kararlar verecek, yaşamnızı sağlam bir temele attıktan sonra duygusal mutluluklara yer vermelisiniz ![]() ![]() ![]() Sadece bir başlangıç ![]() |
![]() |
![]() |
|