Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
>, hortum

≫ Hortum

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

≫ Hortum

Kişi rüyasında bir hortumdan su fışkırdığını görürse hayırlı bir gelir sahibi olur
Rüyada su hortumu görmek kazanca yorumla-nir Rüyasinda içinden su geçen bir hortum görmek, isinde ka-zançli olacagina veya eline beklemedigi bir yerden mal veya para geçecegine veya bir mirasa konacagina delalet eder Yangin hortu-mu görmek, kiskançliga isarettir, içinden su geçmeyen kuru bir hortumu sarili bir halde görmek; kazancinin azalacagina yorum-lanir Bir baska rivayete görede: Rüyada hortum görmek, içinden su akiyorsa kazançli bir yatirim yapmaya isaret eder Susuz hortum, kazancin eksilmesine isarettir Hortumlu bahçe sulamak, ailenizin geçimini bollastirmaya isaret eder

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com