Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
donmak, soğuk

Soğuk Ve Donmak

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soğuk Ve Donmak



Soğuk ve donmak


Rüyada insanin soguk görmesi ve donmasi fakirliktir Güneste isinarak gölgeye gidip oturanin üzüntüsü gider, gölgede oturup üsüse ve günese çikip otursa fakirlige gider Yazin rüyada üsüdügünü görmek, faydali rizikla riziklandinîmaya, güzel ve temiz elbiselere isarettir Bir kimse rüyada kendirli dondugunu, üsüdügünü ve rüzgara tutuldugunu görse, o kimsenin fakirligi artar Kendini ateste yahut korda veya dumanda isindigini görse, kendisi için tehlikeli ve gayet korkulu olan devletin bir isi üzerine yüklenir Rüyasinda isindigi ates alevli olursa o kimse devlet hizmetinde istihdam edilir Ates alevli ve isikli olmayip kor halinde ise rüya sahibi yetim malim arzu eder Tütünle isindigini gören kimse kendisini tehlikeli bir ise atar

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.