Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
süsen

Süsen

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Süsen



Süsen


Bu çiçeği görmek kötü ve hoş olmayan şeylere, insanlar için kötü bir çığır açmaya delalet eder


Vaktinde olmak sarti ile, dikili susen görmek hayir ve çocugu olacagina delalet eder Koparilmis susen görmek hayir degildir Bir kadin bir susen dali koparip kocasina verdigini görse, kocasindan bosanir Akrabasindan birine verdigini gören, onlardan uzak düser Kirmaniye göre; rüyasinda bir susen dali verdigini görmek, ayriliga ve sert sözler söylemege delalet eder Cabirül-Magribiye göre; susen kökü, fena huylu ve görünüsü çirkin bir hizmetçiye isarettir, Mevsiminin disinda susen görmek iyi degildir Kendisine bir susen verildigini gören vesveseye düser, rüyasinda yataginin etrafinda parçalanmis susenin koparilip atilmis oldugunu görmek, etrafinda aglayip dövünenlere delalet eder Eger rüya sahibi hasta degilse, keder ve sikintiya delalet eder Ebu Salt El-Vaize göre; susen, iyi huylu ve dindar kimseler için iyi, fena huylular için ise kötü bir söhrettir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.