Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
birüya, çok, garip, genelde, gördüm, görmem, rüya

Çok Garip Birüya Gördüm. Genelde Hiç Rüya Görmem.

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çok Garip Birüya Gördüm. Genelde Hiç Rüya Görmem.



Rüyamda şunları gördüm: Şimdi bi orman var ormanda elimdeki kılıçla otları kese gidiodum ortada ağaçlar kesilmiş böle yer açılmış inşaat halinde bi bina var ama hiç penceresi yok inşaatın alla alla diom sonra içeri girdim 3 kişi gördüm zincirle duvara bağlanmıştı napıosunuz burda dedim onlar cevap vermediler sonra içlerinden bi tanesi o bizi bu yere bağladı dedi sonra siyah giysili bi adam bni farketti kovalamaya başladı merdivenlerin korkuluğu yoktu aşağıya inen rahatça görünüodu ben kaçarken bni kovalayan arka cebinde bıçak çıkardı sonra bna doru fırlattı bıçak sağ ayağıma girdi sonra bağırdım uyandım aniden uyandığımda sağ ayağım karıncalandı bunu kim açıklıcak
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.