|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
acayip, gördüm, rüya, yorumlayabilir |
![]() |
Acayip Bi Rüya Gördüm Bana Birisi Bunu Yorumlayabilir Mi?_:( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acayip Bi Rüya Gördüm Bana Birisi Bunu Yorumlayabilir Mi?_:(geçen gün yattım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rüyamda: ben kardeşim annem ve babam babanemin evindeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acayip Bi Rüya Gördüm Bana Birisi Bunu Yorumlayabilir Mi?_:(at murattır ailecek o arabaya binmeniz demek ailcek istediğiniz bi şey var demektr ![]() ![]() ![]() ![]() bi yola gideceksn ![]() ![]() ya da senn bi işin-okulun ya da bi dileğin için ailen bi adamdan yardım isteyecek ![]() ben bu kadar yorumlayabildm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acayip Bi Rüya Gördüm Bana Birisi Bunu Yorumlayabilir Mi?_:(zerdeçal Nickli Üyeden Alıntı at murattır ailecek o arabaya binmeniz demek ailcek istediğiniz bi şey var demektr ![]() ![]() ![]() ![]() bi yola gideceksn ![]() ![]() ya da senn bi işin-okulun ya da bi dileğin için ailen bi adamdan yardım isteyecek ![]() ben bu kadar yorumlayabildm saol da at murat ne demek hiç bişe anlamadım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|