![]() |
En Cok Görülen 10 Kabus |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Cok Görülen 10 KabusRüya görmek oldukça doğaldır ancak bazen görmek istemediğimiz kabuslar görürüz ![]() ![]() ![]() İşte en çok görülen 10 kabus ve anlamları! 1 ![]() Kovalanmak en sık görülen 10 kabustan biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Rüyanızda boğulduğunuzu görüyorsanız kendinize sorun "Neyi engelliyorum nelerden uzak duruyorum ya da neden bazı şeylerle başedemiyor gibi hissediyorum" ![]() ![]() ![]() 3 ![]() Rüyanızda köşeye sıkıştığınızı veya hareket edemediğinizi görüyorsanız hayatınızda böyle hissetmenize neden olan bir durumla karşı karşıyasınız demektir ![]() ![]() ![]() 4 ![]() Bu tür rüyaların birden fazla anlamı olanilir ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() Rüyanızda yaralandığınızı görüyorsanız vücudunuzun ağrıyan noktalarına dikkat çekmelisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() Çoğu insan rüyasında dişlerinin döküldüğünü görür ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() Kabuslarınızda kalabalıkta çıplak kaldığınızı ancak kimsenin sizi farketmediğini görüyorsanız kendinize yeterince güvenmediğiniz ya da başkalarıyla birlikteyken rahat olamadığınız anlamına gelir ![]() ![]() ![]() 8 ![]() Bu tür kabusları sürekli koşuşturan her yere yetişmeye çalışan insanlar görür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ![]() Yazılı ya da sözlü olmayan telepati ile iletişim kurulan astral kabuslardır ![]() ![]() ![]() ![]() 10 ![]() Deprem tsunami kasırga hortum ya da dünyanın sonunun gelmesi gibi büyük felaketleri görmek güvenli ve alışıla gelmiş yaşantınızda dramatik değişiklikler olacağını gösterir ![]() ![]() Tekrar eden kabuslar ne anlama geliyor? Çoğu insan aynı kabusu defalarca görür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|