Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birde, burçların, yanları

Burçların Birde Bu Yanları:)

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Burçların Birde Bu Yanları:)

burçların diğer yanı
*Koc (21 Mart-20 Nisan)**

Bunlar Zodyak'in ilk burcu olduklari icin pek severler her seye atlamayi "Aman ben yapayim, onu da ben yapayim, hepinizi ben yoneteyim" demeye bayilirlar Hayir yaptiklari da bir sey olsa icim yanmazBaslarlar bir hevesle, gerisi fis! Bunlar sadece gundelik islerde degil askta da boyledir Ayran gonulluluk etmeden duramazlar Bir ona saldirilar bir oburune Kendilerini dunyanin en yaratici, en basarili insanlari zanneden koclar isimleriyle musemma bir ask hayati surerler; tepelerinden boynuz eksik olmaz*

*Boga (21 Nisan-21 Mayis)**

Bunlara ver yesin Baska bir sey bilmezler Bir de parayi cok severler Haklarini yememek lazim, bonkordurler ama sadece kendilerine Uyumsuzdur, bunlar bir de, isterler ki herkes bunlari sevsinMilletin de isi gucu yok sizi sevecek zaten Bulundugu ortamda kendisinden
daha cok sevilen birini gorduler mi hemen baslarlar miziklamaya Cok guzel/yakisikli olduklarini zannederler Dikkat ederseniz zannederler diyorum! Cunku oyle olmadiklarini biz biliyoruz*

*Ikizler (22 Mayis-21 Haziran)**

İkizlerin tek derdi vardir; meshur olmak Ama bunlarin arasindan pek meshur cikmamistir nedenseYeteneksizlikleriyle ilgili olabilir mi acaba?Cok saf olan bu burcun insanlari herkes tarafindan sevildiklerini dusunurHani meshur olacaklar ya! Bir de hic laf dinlemez
bunlar Once gelir sana akil danisirlar, sen yol gosterirsin ama tam tersini yaparlar Bir cogu sizoiddir bunlarin Karakter bolunmesi cok yaygindir bu burcta En unluleri de Dr Jekly/MrHyde'dir*

*Yengec (22 Haziran-22 Temmuz)**

Bu gariplerim agla agla helak olurlar Sorsaniz Zodyak'in en saf, en temiz burcu oldugunu iddia eden Yengecler, aslinda kendilerine acindirmak hususunda ozel bir yetenege
sahiptirlerHerkes onlari duygusal zanneder ama onlar tam kurttur Yeterler ki; herkes onlarla ilgilensin, evden hic cikmasinlar ama butun isleri de gorulsun Sirf goruntuyu kurtarmak icin de "evcimen" derler kendilerine Halbuki alakasi yok Kafalari calismadigi icin para kazanamazlar, paralari olmadigi icin de disari cikip yiyemezler*

*Aslan (23 Temmuz- 23 Agustos)**

Aslanlara sorsaniz dunyada onlardan daha ince zevklisi yoktur Her seyin en guzelini giymek, en pahali kokulari surmek isterlerE tabi ben de bu kadar pis olsam etrafimdaki kesif kokuyu dagitmak icin pahali parfumler kullanirdim Evet, dogru tahmin ettiniz;
yikanmaz bunlar daha dogrusu keselenmezler Bu burcun insanlari dusuncesizdir ve insanlari kirip kirmadiklarini pek onemsemezler Isleri gucleri plan kurmaktir ama
yaptiklari butun planlar milletin parasini ic etmek ve parfum almak uzerinedir*

*Basak (24 Agustos-23 Eylul)**

Basak burcu insanlari hakikaten hastadir, ruh hastasi Titizlik, temizlik, hijyen, duzen, simetri yuzunden kafayi yemislerdir Milletin isine burunlarini sokmaktan buyuk zevk
alirlar Hicbir seyi begenmezler, kimseyi yanlarina yaklastirmazlar"Armudun sapi, uzumun copu" diye diye evde kalan o kadar cok Basak burcu insani vardir ki saymakla bitmez Bunlara Zodyak'in "bakireleri"ve "hizmetcileri" de denirValla ben bakire kalabilen bir hizmetci gormedim ama Ulu Zodyak oyle diyorsa oyledir, n'apalim?*

*Terazi (24 Eylul- 23 Ekim)**

Herkes bunlari dengeli karakter, sanat sevici, guzelliklere duskun, adalet duygusu gelismis kisiler olarak tanir ama bu burca mensup olanlar kavga etmeyi pek severler Yok yere kavga cikartmaktan acayip hoslanirlar Isterler ki kavga gurultu eksik olmasin Tabi bunun bir de sebebi vardir Once ortaligi kizistirip kavga cikartirlar ondan sonra millet birbirini yerken "Durun, yapmayin!" falan diyerek takdir toplarlar Ama yemez Turk cocugu, cikardim iste foyanizi meydana Bu burctan uzak durun cunku evine cagirdigi misafiri ac birakmakla kalmaz ertesi gun muhakkak kendini davet ettirip evde ne var ne yoksa siler
supurur Cekirge surusu maazallah!*

*Akrep (24 Ekim- 22 Kasim)**
Sorsaniz Zodyak'in en karizmatik burcudur bunlar Yalan! Kim kaybetmis karizmayi da siz bulasiniz be? Akrep burcu insanlari kendilerine yuklenen bu misyonu yurutebilmek icin alttan alttan bakarlar, sessiz otururlar, sorulmadikca cevap vermezler ama siz onlari bir de dogal ortamlarinda gorun Her turlu sebeklik mevcuttur bunlarda Akrep burcunu Haydar Dumen yonetir Tembelliklerinden yataktan cikamazlar, goruntuyu kurtarmak icin de yatakta harika" izlenimi vermeye calisirlarHalbuki yalan, kimildayamazlar ki sevissinler Akrepler gaddar ve bencil olurlar hic acima duygusu yoktur bunlarda Ayrica deve gibi de kin guder develer*

*Yay (23 Kasim-22 Aralik)**

Bunlar "Hayattan acayip zevk aliyoruz biz!" izlenimi vermeye calisan bir grup saftir Guya ozgurluk, istedikleri gibi yasamak, hayatin tadini cikartmak, kimseye bagli kalmamak prensipleridir Yalan! Bilseler ki evlenecekleri kisi onlari paraya bogacak hayatlarinin sonuna kadar iki adim oteye gitmezler, tunedikleri yerde oylece otururlar Ne oldu? Niye gezmiyorsunuz? Bunlar duyguyla dusunceyi ayiramazlar Hangisini dusunduklerini hangisi
duyduklarini karistirirlar Bu yuzden de bir cok Yay burcu insani "Yer cekimini ben
buldum, ampulu ben icat ettim!" diyerek rezil olmusturArkadaslik etmeye gerek yoktur ama selam alinip verilebilir*

*Oglak (23 Aralik- 20 Ocak)**

Zodyak kusaginin en paraci, en cikarci, en mikrop burcu bunlardir isterler ki her sey onlarin olsun Calismayi cok severler ama calismazlar cunku baskalarini calistirip is yapiyor goruntusu vermeyi daha cok severler Bunlara yayik da denebilir Zira sutun kaymagini bunlar toplar Hayata hep gec kalan bu miymiklar, Arap ati gibi sonradan acilirlar Ne zaman ki insanlari kullanmayi kesfederler; o zaman baslarlar para basmaya bunlar acayip hirslidir, o kadar ki; hirslari yuzunden babalarini bile tanimazlar Sizi taniyacaklarini zannediyorsaniz ya Yengecsinizdir ya da saf Ama ikisi de ayni kapiya cikiyor nasilsa*

*Kova (21 Ocak- 19 Subat)**

Bunlarin isi gucu "Bakin biz ne kadar akilliyiz!" demektir ama henuz aralarinda toplanip bir akilli ornegi gosterememislerdir Bu burcun insanlarinin yaptiklariyla soyledikleri birbirini tutmaz Surekli entel-kuntel bunalimi yasarlar ama ilginctir ki entel falan da degildirler
Burca kova denmesi bir tesaduf degildir ama teneke denseydi daha aciklayici olabilirdi Cunku hepsi tinnn!lar Kendilerine acayip guvenirler Hayir nelerine guvendiklerini anlayabilsem tamamBoyle iste sahsiyetsiz, tiyniyetsiz bir burctur*

*Balik (20 Subat- 20 Mart)**

Balik burcu denince akla gelen ilk kelime"hayalcilik" olur Aslinda dogrudur Baliklarin bir cogu beyin nakli hayaliyle yasarCok duygusal olduklarini soyleyerek sorumluluk almaktan kacinirlar Hemen saf degistirirler, ruzgar nerden eserse o tarafa yatarlar Tembellik en buyuk ozellikleridir Bir de gercekle hayali ayirt edemezler Kendi dunyalarinda yasarlar Hemen asik olan bu tiplerin sevgili diye sectikleri ya bir demet maydanozdur ya da daha akli basinda olanlar biraz daha pahali bir urun olan tuvalet fircasini tercih eder

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com