![]() |
Burçlara Göre Ampul Değiştirmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burçlara Göre Ampul DeğiştirmekBir ampulu degistirmek icin kac KOC gerekir? * Bir tane yeter ![]() ![]() * Hic gerekmez, "Koc"lar karanliktan korkmaz ![]() * Bir tane yeter ![]() ![]() Bir ampulu degistirmek icin kac BOGA gerekir? * Bir ![]() ![]() * Hic, "Boga"lar hicbirsey degissin istemez ![]() * Bir ![]() ![]() Bir ampulu degistirmek icin kac IKIZLER gerekir? * Iki ![]() Degistirme El Kitabi" sarttir ![]() * Iki ![]() degistirdikten sonra size Fransizca dersi verirler ve paranizi nereye yatirmaniz gerektigini anlatirlar ![]() * Iki ![]() surer ki ampul asla degismez ![]() Bir ampulu degistirmek icin kac YENGEC gerekir? * Sadece bir ![]() icin bir hafta terapiye gider ![]() * Bir ![]() ![]() * Hic ![]() ![]() Bir ampulu degistirmek icin kac ASLAN gerekir? * Hic ![]() ![]() * Bir ![]() ![]() * Hic ![]() ![]() Bir ampulu degistirmek icin kac BASAK gerekir? * Surekli baskasinin ampullerini degistirdiklerinden kendi ampullerini degistiremezler ![]() * 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Hmmm, bunun kutusu nerede, son kullanim tarihi neydi bakalim ![]() niye bu markayi almistim ki? Yoksa tasinsak mi? Bir ampulu degistirmek icin kac TERAZI gerekir? * Bir ![]() ![]() ![]() * Niye degistirelim ki, karanlik romantik oluyor ![]() * Gercekten bilemiyorum, belki ampule sormak lazim ![]() bir ampul ise tek basima degistirebilirim de, ozel bir ampul ise iki olmakta fayda var ![]() Bir ampulu degistirmek icin kac AKREP gerekir? * Hic, karanlikta yasarlar ![]() * Ne soruyorsun, sen polis misin? * Bu bilgi kesinkes gizli bilgidir ve sadece emir komuta zinciri icinde aktarilir ![]() Bir ampulu degistirmek icin kac YAY gerekir? * Simdi biz Kas'ta bir tatil gecirmistik, tamam mi ![]() ![]() ![]() * Hayat guzel, gunes piril piril, karnim ac ![]() * Takmayacaksin, takarsan yanmaz ![]() ![]() Bir ampulu degistirmek icin kac OGLAK gerekir? * Hic ![]() gosterirlerse o baska ![]() * Cocukca islerle ugrasmiyorum ![]() * Simdi degistiririz, yarin yanmayacagi ne malum? Bir ampulu degistirmek icin kac BALIK gerekir? * Ne ampulu? * Elektrikler mi kesildi, yoksa saat 21'mi oldu? * Benim icin aydinlik sekerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|