07-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşkın Formülü Burçlarda Mı Gizli?
evet arkadaşlar
ben ortaya böyle bir tez atıyorum yıllarca tanıdığım insanlara en büyük aşkları ve burçlarını sordum ve zodyağın bize anlattığının tersi olarak zıt, alakasız insanların arasında büyük aşklar ve güzel yürüyen evlilikler olduğu sonucuna vardım tespitlerim şöyle,
oğlak - koç aşkı (toprak-ateş)
yay - balık aşkı (ateş-su)
akrep - terazi aşkı (su-hava)
bu 3 örneği defalarca gördüm zodyağa göre bunlar anlaşamazlar ama adamlar büyük aşk yaşıyor bu 3 ünden çok eminim böyle tespitleri olan ya da en büyük aşkının burcunu ve kendi burcunuzu burdan açıklarsanız tespitlerimizi devam ettirebiliriz genel kabul görmüş; aynı grup ve su-toprak, hava-ateş birliktelikleri değil de diğer birliktelikler zıt burcuz ama büyük aşk yaşıyoruz ya da zıt bırcuz ama harika bir evliliğimiz var diyen arkadaşları burçlarını açıklamaya davet ediyorum üzerinde düşündüğüm tam emin olmadığım bazı çiftler de var mesela kova-balık aşkı, yengeç-yay aşkı, kova-akrep aşkı gibi hadi herkes kendi burcunu ve aşkının burcunu yazsın benim geçmişteki büyük aşkım genel kabul görmüşlerden o yüzden yazmıyorum tespitleri sizin sayenizde çoğaltacağız arkadaşlar
not:grupları da yazayım da ilşkiniz normal mi anormal mi anlayın(zodyaka göre yaniaynı grup ve su-toprak, ateş-hava normal)
ateş : koç, aslan, yay
hava: kova, ikizler, terazi
toprak:oğlak, boğa, başak
su:balık, yengeç, akrep
|
|
|