![]() |
Yükselen Burca Göre İlişki Analizi! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yükselen Burca Göre İlişki Analizi!Yükselen burcunuza göre hangi burçlarla iyi anlaşır ya da anlaşamazsınız? Yükselen burcunuz Koç ise, Aşkta şansınız…………………Aslan Olumsuz beraberlik………Boğa, Oğlak, Balık burçlarıyla İletişimde can yoldaşınız……İkizler Sizi en fazla kızdıran………Yengeç Evlilikte………………………Evlilik benim için farklılıkların yarattığı çekim gücüdür diyorsanız Terazi burcu size göredir ![]() ![]() ![]() Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız Aslan ve Akrep burçlarıyla anlaşabilirsiniz ![]() Cinsellik, tutku iksiriniz… ![]() ![]() Sizi en çok anlayan………… ![]() ![]() En iyi Arkadaşınız……………Kova Yükselen burcunuz Boğa ise, Aşkta şansınız…………………Başak Olumsuz beraberlik… ![]() ![]() ![]() İletişimde can yoldaşınız…… ![]() ![]() ![]() Sizi en fazla kızdıran ![]() Evlilikte………………………Evlilik benim için farklılıkların yarattığı çekim gücüdür, diyorsanız Akrep burcu size göredir ![]() ![]() ![]() Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız Başak ve Yay burçlarıyla anlaşabilirsiniz ![]() Cinsellik, tutku iksiriniz… ![]() ![]() Sizi en çok anlayan………… ![]() ![]() En iyi Arkadaşınız……………Balık Yükselen burcunuz İkizler ise, Aşkta şansınız…………………Terazi Olumsuz Beraberlik …… ![]() ![]() İletişimde can yoldaşınız…… ![]() ![]() ![]() Sizi en fazla kızdıran………… ![]() Evlilikte………………………Evlilik benim için farklılıkların yarattığı çekim gücüdür, diyorsanız Yay burcu size göredir ![]() ![]() ![]() Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız Terazi ve Oğlak burçlarıyla anlaşabilirsiniz ![]() Cinsellik, tutku iksiriniz… ![]() ![]() Sizi en çok anlayan………… ![]() ![]() En iyi Arkadaşınız……………Koç Yükselen burcunuz Yengeç ise, Aşkta şansınız…………………Akrep Olumsuz beraberlik… ![]() ![]() İletişimde can yoldaşınız…… ![]() ![]() ![]() Sizi en fazla kızdıran ![]() Evlilikte………………………Evlilik benim için farklılıkların yarattığı çekim gücüdür, diyorsanız Oğlak burcu size göredir ![]() ![]() ![]() Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız Akrep ve Kova burçlarıyla anlaşabilirsiniz ![]() Cinsellik, tutku iksiriniz… ![]() ![]() Sizi en çok anlayan………… ![]() ![]() En iyi Arkadaşınız……………Boğa Yükselen burcunuz Aslan ise; Aşkta şansınız…………………Yay Olumsuz beraberlik… ![]() ![]() İletişimde can yoldaşınız…… ![]() ![]() ![]() Sizi en fazla kızdıran ![]() Evlilikte………………………Evlilik benim için farklılıkların yarattığı çekim gücüdür, diyorsanız Kova burcu size göredir ![]() ![]() ![]() Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız Yay ve Balık burçlarıyla anlaşabilirsiniz ![]() Cinsellik, tutku iksiriniz… ![]() ![]() Sizi en çok anlayan………… ![]() ![]() En iyi Arkadaşınız……………İkizler Yükselen burcunuz Başak ise, Aşkta şansınız………………… ![]() Olumsuz beraberlik …… ![]() ![]() ![]() İletişimde can yoldaşınız…… ![]() ![]() ![]() Sizi en fazla kızdıran ![]() Evlilikte………………………Evlilik benim için farklılıkların yarattığı çekim gücüdür, diyorsanız Balık burcu size göredir ![]() ![]() ![]() Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız Oğlak ve Koç burçlarıyla anlaşabilirsiniz ![]() Cinsellik, tutku iksiriniz… ![]() ![]() Sizi en çok anlayan………… ![]() ![]() En iyi Arkadaşınız……………Yengeç Yükselen burcunuz Terazi ise, Aşkta şansınız…………………Kova Olumsuz beraberlik… ![]() ![]() ![]() İletişimde can yoldaşınız…… ![]() ![]() ![]() Sizi en fazla kızdıran ![]() Evlilikte………………………Evlilik benim için farklılıkların yarattığı çekim gücüdür, diyorsanız Koç burcu size göredir ![]() ![]() ![]() Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız Boğa ve Kova burçlarıyla anlaşabilirsiniz ![]() Cinsellik, tutku iksiriniz… ![]() ![]() ![]() Sizi en çok anlayan………… ![]() ![]() En iyi Arkadaşınız……………Aslan Yükselen burcunuz Akrep ise, Aşkta şansınız…………………Balık Olumsuz beraberlik… ![]() ![]() İletişimde can yoldaşınız…… ![]() ![]() ![]() Sizi en fazla kızdıran ![]() Evlilikte………………………Evlilik benim için farklılıkların yarattığı çekim gücüdür, diyorsanız Boğa burcu size göredir ![]() ![]() ![]() Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız Balık ve İkizler burçlarıyla anlaşabilirsiniz ![]() Cinsellik, tutku iksiriniz… ![]() ![]() Sizi en çok anlayan………… ![]() ![]() En iyi Arkadaşınız……………Başak Yükselen burcunuz Yay ise, Aşkta şansınız…………………Koç Olumsuz beraberlik… ![]() ![]() İletişimde can yoldaşınız…… ![]() ![]() ![]() Sizi en fazla kızdıran ![]() Evlilikte………………………Evlilik benim için farklılıkların yarattığı çekim gücüdür, diyorsanız İkizler burcu size göredir ![]() ![]() ![]() Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız Koç ve Yengeç burçlarıyla anlaşabilirsiniz ![]() Cinsellik, tutku iksiriniz… ![]() ![]() Sizi en çok anlayan………… ![]() ![]() En iyi Arkadaşınız……………Terazi Yükselen burcunuz Oğlak ise, Aşkta şansınız…………………Boğa Olumsuz beraberlik… ![]() ![]() ![]() İletişimde can yoldaşınız…… ![]() ![]() ![]() Sizi en fazla kızdıran ![]() Evlilikte………………………Evlilik benim için farklılıkların yarattığı çekim gücüdür, diyorsanız Yengeç burcu size göredir ![]() ![]() ![]() Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız Boğa ve Aslan burçlarıyla anlaşabilirsiniz ![]() Cinsellik, tutku iksiriniz… ![]() ![]() Sizi en çok anlayan………… ![]() ![]() En iyi Arkadaşınız……………Akrep Yükselen burcunuz Kova ise, Aşkta şansınız…………………İkizler Olumsuz beraberlik… ![]() ![]() ![]() İletişimde can yoldaşınız…… ![]() ![]() ![]() Sizi en fazla kızdıran ![]() Evlilikte………………………Evlilik benim için farklılıkların yarattığı çekim gücüdür, diyorsanız Aslan burcu size göredir ![]() ![]() ![]() Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız İkizler ve Başak burçlarıyla anlaşabilirsiniz ![]() Cinsellik, tutku iksiriniz… ![]() ![]() Sizi en çok anlayan………… ![]() ![]() En iyi Arkadaşınız……………Yay Yükselen burcunuz Balık ise; Aşkta şansınız…………………Yengeç Olumsuz Beraberlik …… ![]() ![]() İletişimde can yoldaşınız…… ![]() ![]() ![]() Sizi en fazla kızdıran ![]() Evlilikte………………………Evlilik benim için farklılıkların yarattığı çekim gücüdür, diyorsanız Başak burcu size göredir ![]() ![]() ![]() Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız Yengeç ve Terazi burçlarıyla anlaşabilirsiniz ![]() Cinsellik, tutku iksiriniz… ![]() ![]() Sizi en çok anlayan………… ![]() ![]() En iyi Arkadaşınız……………Oğlak |
![]() |
![]() |
|