![]() |
Gaza Gelmek İsteyen Burç Sahipleri Buraya :))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gaza Gelmek İsteyen Burç Sahipleri Buraya :)))KOÇ > Canim benim ![]() > mütevazi, ince, anlayis yumagi duygularini! Sen > seçildinde mi gönderildin bu dünyaya ![]() > kadar mi düzgün, bu kadar mi programli, bu kadar mi > anlayisli olabilir ![]() ![]() > yüksek insanlarin burcudur ![]() ![]() > Insan gibi insan ![]() > eksik etmesin ![]() > dostlar nasip etsin insallah ![]() > canim ![]() ![]() ![]() > BOGA > Ayy benim güzeller güzelim ![]() > tatlisi, yer gök harikasi, seker mi seker > insanlardir ![]() ![]() > olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > say say bitmez bunlar ![]() > ama dayanamayacagim ve sizinle de paylasacagim bu > gerçegi ![]() > dünyaya bedeldir" ![]() ![]() ![]() > göge sigmaz, harikulade burç gurubudur ![]() > IKIZLER > Halt etmis sana iki yüzlü diyenler ![]() > çekemiyorlar ![]() > saglayisin, pratik zekan ![]() ![]() ![]() > seni sekerim ![]() > olmayi istemez ki ![]() > seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir ![]() > takma o güzel kafani onlara ![]() > sevimlisisin ![]() ![]() > YENGEÇ > Allah seni yaratti, melekleri niye yaratti ![]() > kardesim nedir bu zerafet, karizma ![]() ![]() ![]() > misin nesin? Bir insan her girdigi ortamda bu kadar > ilgi çekmeyi nasil basarir ![]() > sarf etmeden ![]() > misin? Kim istemez annesi yengeç burcu olsun, esi > bir yengeç burcu olsun ![]() ![]() > Burçlarin bas tacisin ![]() > ASLAN > Heyt bee ![]() ![]() ![]() > Afet-i devran, mükemmel-i cihan ![]() ![]() > Senin kadar aynalarla barisik olan var mi su > dünyada ![]() > günesi ![]() ![]() > Mümkündür ![]() ![]() > gözlerden korusun insallah, emi? > BASAK > Merhametlim benim ![]() > hassas , sevgi dolu, güzel basagim benim ![]() > Efendiligin simgesi, kibar insan ![]() > anlatacak kelime bulamiyorum ![]() > kanatsiz bir melek mi? Herkesin iyiligini düsünen, > verici , vefakar basak ![]() > barisin , temizligin simgesi beyaz güvercin > olmaliydi ![]() ![]() > yeter ![]() ![]() > TERAZI > Hay sana dengesiz diyen o dengesizler ![]() > diyeyim bilmiyorum ki! Yahu sen olmasan varya, su > insanoglu soyunda bir eksiklik bir yitim olurdu ![]() > dengesin insanlik için ![]() ![]() > susarsan bir neden, konusursan ayri bir neden > vardir ![]() > sensin ![]() ![]() > Söylesene senin üstüne burç mu vardir? Ben ki sahsi > fikrim, senden iyisini bilmem, tanimam, görmem ![]() > AKREP > Herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana ![]() > Güzel gözlerin, gururun, albeninin temel tasi akrep ![]() > Senin kadar hayatina hakim, senin kadar yaptigi isin > arkasinda durabilen kaç kisi kaldi artik ![]() > senin soyunu eksik etmesin ![]() > buzlari eritebilen, insana senin için Ferhat olup > daglari delmeyi istettirebilen insan ![]() > sana fesat diye, onlarin hepsi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > yine açtiracaklar agzimi ![]() > yeter o kiskançlara ![]() > fesatlari ![]() > YAY > Kainatin bir burcu olsa , kesin yay olurdu ![]() > Sanatkar, vefakar, dogru dürüst insan dedikleri sen > olsan gerek ![]() > grubunu, ugruma ölecek olsalar bile tanimam ben ![]() > Senin heyecan budalasi oldugunu sanan bir grup > kendini bilmez, senin o insana hayat veren enerjini > çekemeyenlerdir ![]() > sen ![]() ![]() > çekemeyenlerin ![]() > OGLAK > Sana inatçi diyorlar diye üzülme ![]() > istikrarina giptayla bakip, senin yarin bile > edemeyen kisiler ![]() > var ![]() ![]() > Oglak burcu olmak bile, tek basina bir sereftir ![]() > Hatta oglak burcu olarak dogamamis kadersizler için, > oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile > ayri bir sereftir ![]() > zaman bir sifir öndesin ![]() > KOVA > Hep çevresindekileri düsünen, insancil duygulari > fazla gelismis, sevgi dolu kovalar ![]() > iyiliginizi versin emi? Ayol bu ne vericilik, bu ne > genis bir yürek öyle ![]() > senin her fikrinin bir cevher oldugundan habersiz > mi? Esitlik senin için ne kadar önemli ![]() > herkes senin çeyregin kadar bile olabilse ![]() > yasa emi? > BALIK > Insanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu > yaradilisin özü duygusalligini alaya alacak kadar > saçmalayabiliyorlar bazen ![]() > canim, ince fikirlisin ![]() > yapacak kafa bazilarinda ![]() > göz yasini seviyorum, o hüzün dolu bakisini > seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yüregini > seviyorum ![]() > insallah ![]() ![]() > takma o çan çan çeneleri kafana ![]() |
![]() |
![]() |
|