![]() |
Burçları Şımartan Hitaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burçları Şımartan HitaplarKoç Canım benim ![]() ![]() ![]() Ya ben yerim senin o duygusal, mütevazi, ince, anlayış yumağı duygularını! Sen seçildinde mi gönderildin bu dünyaya ![]() Bir insan bu kadar mı düzgün, bu kadar mı programlı, bu kadar mı anlayışlı olabilir ![]() Bu Koç’lar var ya, IQ seviyesi yüksek insanların burcudur ![]() Dost insan, güzel insan ![]() ![]() ![]() İyi ki varsın! Allah herkese Koç gibi dostlar nasip etsin inşallah ![]() ![]() ![]() ![]() Boğa Ay benim güzeller güzelim ![]() Bu Boğa'lar var ya dünya tatlısı, yer gök harikası, şeker mi şeker insanlardır ![]() ![]() Bunun sohbetine doyum olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Boğa dünyaya bedeldir ![]() ![]() İkizler Halt etmiş sana iki yüzlü diyenler, onlar seni çekemiyorlar ![]() Rahatlığın, her ortama uyum sağlayışın, pratik zekan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hiçbir zaman unutma, seni hayatın boyunca çekemeyenler olacaktır ![]() ![]() Sen burçların en sevimlisisin ![]() ![]() Yengeç Allah seni yarattı, melekleri niye yarattı? Ya kardeşim nedir bu zerafet, karizma ![]() ![]() ![]() Sen mıknatıs mısın nesin? Bir insan her girdiği ortamda bu kadar ilgi çekmeyi nasıl başarır? Hem de hiçbir çaba sarfetmeden ![]() ![]() ![]() Yoksa sen mükemmelliğin eş anlamı mısın? Kim istemez annesi Yengeç burcu olsun, eşi bir Yengeç burcu olsun ![]() ![]() ![]() Aslan Gözümüzün şenliği, gönlümüzün nuru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin kadar aynalarla barışık olan var mı şu dünyada? Sen ki güzelliğin simgesi, yer yüzünün güneşi! Senin bütün fallarında nazar çıkacaktır ![]() Başak Merhametlim benim ![]() ![]() Efendiliğin simgesi, kibar insan ![]() ![]() Nesin sen? Yoksa kanatsız bir melek mi? Herkesin iyiliğini isteyen, vefakar Başak ![]() Senin adın Başak değil, barışın, temizliğin simgesi beyaz güvercin olmalıydı ![]() Terazi Sana dengesiz diyenlere ne diyeyim bilmiyorum ki! Yahu sen olmasan varya, şu insanoğlu soyunda bir eksiklik, bir yitim olurdu ![]() ![]() Alem buysa kral sensin ![]() Sen susarsan bir neden, konuşursan ayrı bir neden vardır ![]() Marifetli, kabiliyetli, en artılı burç sensin ![]() ![]() Söylesene senin üstüne burç mu vardır? Senden iyisini bilmem, tanımam, görmem ![]() Akrep Herkes bir Akrep olarak doğmayı isterdi inan bana ![]() ![]() ![]() Güzel gözlerin, gururun, albeninin temel taşı Akrep ![]() Senin kadar hayatına hakim, senin kadar yaptığı işin arkasında durabilen kaç kişi kaldı artık ![]() ![]() Sen ki, bir bakışıyla buzları eritebilen, insana senin için Ferhat olup dağları delmeyi istettirebilen insansın ![]() Sana kıskanç,fesat diyenleri görmezden gel! Yay Kainatin bir burcu olsa, kesin Yay olurdu ![]() Sanatkar, vefakar, doğru, dürüst insan dedikleri sen olsan gerek ![]() Senin heyecan budalası olduğunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insana hayat veren enerjini çekemeyenlerdir ![]() Burçlar aleminin kozmik mucizesisin sen ![]() Senin havan bile yeter güzelim ![]() ![]() Oğlak Başkalarının sana inatçı demelerine üzülme ![]() ![]() Dürüstlük senin burç genlerinde var ![]() ![]() Oğlak burcu olmak bile, tek başına bir şereftir ![]() ![]() Sen kıvrak zekanla, zaten her zaman bir sıfır öndesin ![]() Kova İnsancıl, duyguları fazla gelişmiş, sevgi dolu Kova’lar ![]() Bu ne vericilik, bu ne geniş bir yürek öyle ![]() Eşitlik senin için ne kadar önemli ![]() ![]() ![]() ![]() Balık İnsanlar öyle duygu yoksunu olmuşlar ki, senin bu yaradılışının özü duygusallığını alaya alacak kadar saçmalayabiliyorlar bazen ![]() ![]() ![]() Ben senin o yanağına düşen göz yaşını seviyorum, o hüzün dolu bakışını seviyorum, o sevgi dolu, gizemli yüreğini seviyorum ![]() Sana sıkıcı diyenler boğum boğum sıkıla inşallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Burçları Şımartan Hitaplar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burçları Şımartan Hitaplarİkizler Halt etmiş sana iki yüzlü diyenler, onlar seni çekemiyorlar ![]() Rahatlığın, her ortama uyum sağlayışın, pratik zekan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hiçbir zaman unutma, seni hayatın boyunca çekemeyenler olacaktır ![]() ![]() Sen burçların en sevimlisisin ![]() ![]() Allah senin soyunu eksik etmesin tatlım benim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|