![]() |
Burçların Şiirsel Anlatımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burçların Şiirsel Anlatımı*Koç Ben bilirim gerisi boş, İstiyorsan peşimden koş ![]() Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu feleğin ![]() ![]() ![]() Boğa Tek dileğim vardır Bolca para, zengin sofra ![]() ![]() ![]() Çok bir şey MI istediğim, Güvencemdir bunlar benim ![]() ![]() ![]() İkizler Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kıvrak, Sıkıntıya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem! ![]() ![]() ![]() Yengeç Tezcanlıyım, duygusalım, Dokunsalar akar yaşım, Annem, babam, cocuklarım, Ben onlarsız NE yaparım ![]() ![]() ![]() Aslan Ben yarattım bu dünyayı, Bir de dönse etrafımda! ![]() Her dediğim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun ![]() ![]() ![]() Başak Yazdım, çizdim, notlar aldım, Her bir şeyi ayarladım, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yaşattım ![]() ![]() ![]() Terazi Ben müziksiz yaşayamam, Hele sevmeden hiç duramam ![]() Danışsam DA her konuda, Bildiğimden şaşmam asla ![]() ![]() ![]() Akrep En güçlü şüphesiz benim, Herkesi ezip geçerim ![]() Hele bana ters yapanı Doğduğuna pişman ederim ![]() ![]() ![]() Yay Maceradan, maceraya, Koşmak asıl işim benim Toplarım hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanim benim ![]() ![]() ![]() Oğlak Cimrilik MI, benimkisi? Hesabını bilmek gerek ![]() Günler aylar düşünürüm Kararlarım şaşmaz benim ![]() ![]() ![]() Kova Taklitçiliği hiç sevmem, İstesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim ![]() ![]() ![]() Balık Bir dünyam var, sırça saray Dokunursan kırılırım ![]() Ben gelemem gerçeklere, Avunurum hayallerle |
![]() |
![]() |
|