Gördüğüm Kabus |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gördüğüm KabusBen Sülalede Asi Çocuk Olarak Bilinirim Çünkü Amcam Ve Dayım Büyük oldukları İçin Herşeyi yapıyolar ama ben onların aksine haklı olduğum halde haksız yere düşürüyolar herkeste ban kızıyor neyse Kabusa Gelelim Amcam köy evinde dayım aptde oturuyorama olay köy evinde evin kapı önünde amcamdan sinir oluyom ve bilmiyom silah nerden elime düşmüş onun kafasından vuruyom ama ölüyor ama kan yok sadece siyah bir delik oluyor kafasında tanımadağım biri gelip ona yardım ediyor onuda kimseye sölmesin die vuruyom onun da aynı eyrinden aynı şekilde vuruyom kan yok ama sonra içeri giriyom dayım var diyom dayımıda öldüreyim alıyom silahı elime kafasından vuruyom ölmüyor ama siyah delik oluyor tekrar bir el daha vuruyom gözüne irisin yanındaki beyaz yer siyah delik oluyor ama yine ölmüyor sadece seke seke yürüyor herkes toplanıyo basına onu içeri alıyorlar sonra ben pişman oluyom ALLAH a nasıl hesap evrecem , artık ben katilim cehennemliğim bosuna yasıyom diyom ve ter içinde uyanıyom Bu Rüyanın Anlamını ßilen Varsa Sölesin ßilmek istiyom Ltfn ALINTI DEĞİLDİR |
|