Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
depreminde, esrarengiz, fareler, göcük

Göcük Depreminde Esrarengiz Fareler

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Göcük Depreminde Esrarengiz Fareler

Saat 0245 olmuştuO akşam şimdiye kadar görmediğim derecede gökyüzü berrak ve yıldızlar çok yakındıTam Gölcük de donanmanın biraz açığında ağlarımız denizdeydiKüpeşte altında 3 kişi yatıyordu,birazdan ağları toplar tekrar atarız sabahda limana gireriz diye düşünüyordumAğlara doğru baktımşamandıralar yerlerinde yoktuÇok şaşırdım ilk defa böyle oluyordu,çok balık olmalıydı,ağları çekmeye başladıkİnanılmaz derecede balık vardı,çok büyük boyda istavritler,mezgit ağlarımızı doldurmuştuBazıları ise sanki cansız gibiydilerBu sırada teknenin bütün tahtalarının büyük bir titreşimle sallandığını hissettimNe kadar sürdüğünü tam olarak hatırlamıyorumDiğerlerine bağırmak istedim ama dilim tutulduO sırada gökyüzü ve deniz birden bire tarif edemiyeceğim dercede değişik bir kırmızı renk aldıTam karşımızda deniz adeta ikiye yarılmış bize doğru geliyordu ki sol tarafımıza donanmaya doğru döndü ,bütün gemiler hallaç pamuğu gibi atıldı ve bir patlama oldu toz bulutu yükseldiSonra bize doğru döndü,üzerimize geliyordu Bu sırada tüpraş da bir patlama olduAlevler bütün etrafı yaladı adeta,korkunç bir şeyler oluyorduAçılarak gelen deniz bizi tam ortasına aldı,teknemin(1oMt)yükseldiği ni gördük,denizin dibindeki kumlar göründü ve hızla yere çarptıkne olduğunu tam olarak anlıyamamıştık ki,teknenin içinde yüzlerce fare oluştu,hepsi büyüktü ve yavaş çekimdeki hareketleri yapıyorlardıFareler adeta etrafımızda uçuşuyorlardı,ben şimdiye kadar bukadar büyük ve fazla fare görmedimTam o sırada yukarı çekin gibi seler duyuldu,bir taneside dikkat edin fareler var diye bağırıyordu,gerisini hatırlamıyorum

Bu olayı balıkçı Yaşar beyin ağzından dinledikden sonra teknesine gittikteknenin omurgası gerçektende kırılmıştıAradan 10 gün geçmesine rağmen ağlardaki balıklar kurtlanmış olarak duruyordu,gerçektende çok büyüktüler,ama hiç fare ölüsüne raslamadıkKendisi teknesinin yeni olduğunu ve evi gibi olduğunu bu sebeple içinde fare olmasının mümkün olmadığını söylediTatanoz ve kuduz aşısı yapılmışBir daha denize çıkmayacağını söyledi
balıkçının anlattıklarını buraya aktarırken bir miktar düzenledim ama özüne sağdık kalarakBen burada farelerin slow-motion hareketlerini ve ortaya çıkmalarını paranormal buldukNeden böyle hareket ediyorlardı acaba bir zaman karmaşası olabilirmiydiTabiki bilmiyoruz ama fareleri bir çok tanık doğruladı,kıyı araştırmalarında ise bir tek fare ölüsüne bile raslanmadıDenizin ortasında yarılan yarığa çarpan tekneye fareler nereden dolmuştu?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com