Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ayakkabılar, değişen, göre, haline, ruh

Ruh Haline Göre Değişen Ayakkabılar..

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ruh Haline Göre Değişen Ayakkabılar..



Kadınları bu kadar zayıf yapan yüksek topuklu ayakkabıların sırr nedir? Şimdi hatırladım yüksek topuklar aaaaiydi Peki ofisten düz tabanlı sıkıcı ayakkabılarıyla çıkan fakat farkedilmek isteyen bir genç kız ne yapmalıdır? Kendisine Natalie Thorne'un tasarladığı "Goodie 2 Ayakkabı" adlı uyarlanabilir topuklu ayakabbılardan almalıdır hem de hemen Yükseklik dönüşümü güçlü manyetikler ve gizli bir mafsalla emniyet altına alınmış hızlı ve kolay bir hatırlama sistemiyle mümkün hale getiriliyor Fakat durun bir dakika dahası da var Ayakkabının görünümü ve hissi birbiriyle değiştirilebilir plastik ayakkabı yüzleriyle değiştirilebiliyor Bu özelleştirilebilir ayakkabı yüzleri çıtçıtlı sabitleyicilerle birbirine tutturuluyor Bu sayede bu yüzler kolaylıkla takılıp çıkarılabiliyor ve farklı şekillerde renklerde ve stillerde ayakkabı yüzlerini kolaylıkla değiştirmenize olanak tanıyor









alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.