![]() |
Tuz Kadar Sevmek.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuz Kadar Sevmek..TUZ KADAR SEVİYORUM ![]() ![]() zamanın birinde bir kral varmış ![]() ![]() -kızım beni ne kadar seviyorsun? demiş en büyük kızına -dünyalar kadar babacığım demiş kız ![]() kral çok mutlu olmuş ![]() -afferim benim kızıma seni komşu ülkenin yakışıklı prensi ile evlendireceğim ![]() evlendirmiş nitekim ![]() ortanca kızına dönmüş sormuş: -kızım beni ne kadar seviyorsun? demiş ![]() -dünyalardan çok babacığım ![]() ![]() kral yine çok mutlu olmuş ![]() -afferim benim kızıma ![]() ![]() dediğini de yapmış ![]() sıra gelmiş en küçük kızına ![]() -kızım beni ne kadar seviyorsun? -tuz kadar seviyorum babacığım ![]() -vay hain evlat!! sen nasıl beni tuz kadar seversin!! seni fakir ve çirkin bir adamla evlendireceğim ![]() dediğini de yapmış ![]() eeee dünya bu, gün gelir devran döner ![]() ![]() ![]() -neyse ki kızlarım var onlar beni seviyorlar ![]() en büyük kızına gitmiş ![]() -kızım ne hallere düştüm ![]() ![]() ![]() -git baba istemiyorum seni ![]() neyse ki ortanca kızım var demiş kral ![]() ![]() en son utana sıkıla en küçük kızına gitmiş kral ![]() ![]() ![]() ![]() -kızım bu yemekler tuzsuz ![]() ![]() -aman babacım tuz dediğin nedir ki? değersiz bir madde yemekte kullansak ne kullanmasak ne? demiş kızı ![]() işte orada anlamış zamanında kızının demek istediğini babası ![]() ![]() evet kızı o kadar zenginliğin içinde mütevazi imiş ![]() ![]() (EĞER BEĞENDİYSEN TERAZİ YANDA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|