Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iki, kazasi, motosiklet, sewgilinin

İki Sewgilinin Motosiklet Kazasi

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İki Sewgilinin Motosiklet Kazasi

GERCEKTE YASANMIS)
Bir kiz ve bir delikanli bir motosikletin üzerinde 180 Km hizla gidiyorlar ve aralarinda söyle
bir konusma geçiyor;
Kiz : Lütfen yavasla ben korkuyorum
Delikanli : Hayir bak ne kadar eglenceli
Kiz : Lütfen lütfen çok korkuyorum
Delikanli : Peki beni sevdigini söyle
Kiz : Seni çok seviyorum lütfen yavasla
Delikanli : Simdi de bana sikica saril
Kiz delikanliya sikica sarilir
Delikanli : Sapkami alip kendine takar misin? Basimi çok sikti

Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti: Motorsiklet Kazasi; Motorsiklet fren arizasi nedeniyle
bir binaya çarpti

Üzerindeki 2 kisiden sadece biri kurtuldu

Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama bunu kiza belli
etmek istememisti
Bunun yerine kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve kendisine son defa sarilmasini istemisti
Sonra da kendi ölümü pahasina kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti Iste
gerçek askin anlami da buydu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com