&Quot;Çöl Cini&Quot; |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
&Quot;Çöl Cini&Quot;Bir tüccar gurubu mallarını satmak için develerle çölü geçmekteydiler ![]() ![]() Vakit akşam olunca çölün aşağı yamaçlarında bir yerde konaklamaya karar verdiler ve çadırlarını kurdular![]() Çölü iyi bildiklerinden nerde konaklayacaklarını ve nerede su olduğunuda iyi biliyorlardı![]() İçlerinden biri arkadaşlarına dönerek şu tepenin arkasında su var ben biraz su alıp geliyorum diyerek aralarından ayrıldı![]() Aradan belli bir süre geçtiki ne gelen var ne giden![]() İçlerinden bir diğeri ben ona bakmaya gidiyorum başına bir iş gelmiş olmasın diyerek tepeyi aştı ve gözden kayboldu![]() Bir süre sonra o da geri dönmeyince diğerleride gittiler fakat giden geri dönmüyordu![]() En sonunda kervanda bulunan genç ve güçlü bir tanesi yanına kılıcını ve bir arkadaşını alarak tepeyi aştı![]() Arkadaşı aman ya rabbi dedi![]() Bir kadın var çırılçıplak ve çok güzel bizim arkadaşlarda orada eğleniyor olacaklar bende yanlarına gidiyorum dedi ve hızla güzel kadının yanına koştu![]() genç ve güçlü olan onun peşinden ağır adımlarla gidiyor ve onu engellemeye çalışıyordu![]() Adam kızın yanına vardığında herkezin parçalanmış ve organlarının etrafa saçılmış olduğunu gördü o güzel çıplak bayanda başuçlarnda oturuyor ve cesetlerini kemiriyordu![]() Adam öyle korkmuştuki bir anda dizlerinin üzerine düştü bunu farkeden kız arkasını döndü![]() Ağzının kenarları kanlı gözleri ateş kızılıydı tırnakları ise bir deveninki gibiydi![]() Uzun saçları adamı ensesinden kavradı ve bir hamlede eliyle ciğerini söküp yanına bıraktı![]() Kuvvetli olan bu vahşet sahnesi karşısında sanki kılıcını kaldıramaz duruma gelmişti![]() Sonra kız gözlerini ona dikti![]() Ayakları yere basmıyor ve inanılmaz hızlı hareket ediyordu![]() Yaşadığı şoktan eli ayağı tutmaz duruma gelen genç son söz olarak kendisine yaklaşan cine karşı allaha dua etti![]() Elinde birden bire bir dua belirdi![]() Genç hızla duayı okudu![]() Duayı okumasıyla birlikte gökten bir yıldırım indi![]() Kıza öyle bir çarptı ki kız avret yeriden alnının çatısına kadar yarıldı![]() Genç şok içerisinde kervana döndü ve elindeki kağıtta yazan duayı kervanbaşına gösterdi![]() Olan biten herşeyide anlattı![]() Kervanbaşı pek dini bütün bir insandı![]() Çöl cinlerinide duymuş olacaktı ama inancı ve bilgisi zayıf gencin ona sorduğu soru farklıydı![]() Ey kervancıbaşı bu dua nedir neyin nesidir![]() ![]() Kervancıbaşı duayı görünce gözleri faltaşı gibi açılıverdi![]() Ey genç insan işte kasların ve gençliğin yetmediği bu husıusta sana yardımcı olan dua bir kur'an ayetidir![]() Bu bakara suresi 255 ayettir![]() Yani aetel kürsi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dini hikayeler bölümüne açmadım çünkü bu duanın önemini belirtmenin yanısıra korku bölümüne yakışan kanlı taraflar var![]() dini kısımda yaşları küçük kişilerde okumasın istedim![]() ![]()
|
|
|
|