![]() |
Kadın Ve Bebekleride Öldürün |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın Ve Bebekleride ÖldürünIrakta görev yapan özel ordu Blackwater dehşet saçmaya devam ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alpha: Bravo lider burası Alpha etrafta direnişçiler var girdiğiniz yer tehlikeli dikkatli olun tamam ![]() Bravo:Anlaşıldı Alpha ![]() Alpha: Bravo lider burası Alpha atış serbest gördüğünüzü vurun kadın ve çocuklarıda vurun tamam ![]() Bravo: Anlaşılmadı Alpha tekrar et tamam ![]() Alpha: Brova lider burası Alpha civarda gördüğünüz Iraklıları vurun ateş edin kadın ve bebekleride vurun canlı bomba olabilirler ![]() ![]() Bravo: Anlaşıldı Alpha tamam ![]() Bunlar sadece aralarında geçen telsiz konuşmalarından bazıları bir diğer operasyonda ise askerlerin video konuşmalarında tespit edilen sözlerde şöyle geçiyor ![]() -Pislik yukarda sağdan 4 ![]() ![]() -Tamam bekliyorum ![]() -Onun bunu çocuğu orada bekle hedef 400 metrede 200 metre yakınlaştır ![]() -Gördüm orada duruyor tamam ![]() -Çıktı ateş et ateş et ![]() -P ![]() ![]() ![]() -Güzel atış ![]() -Öbürünü görüyormusun çatıda ateş ediyor elinde makineli var ![]() -Onu gördüm 3 kişiler bak biri çatıda biri balkonda elinde kannas var diğeride AK-47 ile ateş ediyor sağda altan 2 ![]() ![]() -Güzel bak o yukardakine ateş etmeye devam et kafasını görüyorum ben sen sık oraya ama balkondakine dikkat et ![]() -Tamam dostum s ![]() ![]() ![]() -Ak ile ateş edeni gördün mü kafasını çıkardı sık oraya ateş et ![]() -Hahahaa gördün mü dostum onun bunun çocuğu düştü hahaa ![]() İkisi balkondaki kannaslı direnişçiyi bir türlü öldüremez ve en sonunda diğer askeri birliklere söylerler ![]() -Orada balkonda keskin nişancı var tüm birlikler dikkat edin tamam ![]() -Anlaşıldı hedef nerede acaba tam yer söyler misin ![]() -Şu an 3 ![]() ![]() -Sen bu işi olmuş bil tamam ![]() -Hedef düştü ![]() -Teşekkür ederiz buradan çekiliyoruz işimiz bitti tamam ![]() -Anlaşıldı görev tamamlandı ![]() Bunlar sadece videolardan tespit ettiğim bazı konuşmalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|