Cin Çağırma |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cin ÇağırmaBenimde başıma geldi ![]() aslında böyle olaylara inanmam ![]() ama eminim bu mesajı okurken hadi ya olurmu öyle şey diyeceksiniz ![]() ve büyük bir olasılıklada inanmayacaksnız ![]() bende ilk başlarda (arkadaşlarım anlatırken) inanmıyordum ![]() hadi çağıralım dedim ![]() girdik kömürlüğe (arkadaşımın evinin altında kömürlük gibi bir yer) 2tane mum duvarlara asılmış çünkü içerisi çok karanlık ![]() yerde bir tane masa var ![]() üzerinde harfler yazıyor ![]() abcdef ![]() ![]() ![]() alfabenin bütün harfleri var ![]() ortada bir tane fincan ![]() yanında evet karşısında hayır ![]() 3-4 kişi parmağını fincanın üzerine koyuyor bende koydum ![]() dua ediyoruz ![]() ve geldinmi diye soruyoruz ![]() bir baktım fincan evet e doğru gitti ![]() tabi fincanı aramızdan biriside itmiş olabilir ![]() neyse biz soruyoruz kendisi cevaplıyor ![]() ben emin olmak için ''biz şimdi elimizle bastırsak sen nasıl fincanı hareket ettirebilirsin'' dedim ![]() deneyelim dedi ![]() tamam dedim ![]() 3-4 kişi fincanı parmağımızla bastırdık ![]() (sadece ben bastırsam hiç kimse hareket ettiremez) bir baktım fincan öyle bir zorlanıyorki ve gidiyor ![]() şaşırdım kaldım ![]() o kadar ilginç şeyler olduki daha neler neler ![]() anlatırım daha ama şimdilik bu kadar yeter çok uzun oldu zaten |
|
|
|