Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
görüntülendi, ufolar

Ufolar Böyle Görüntülendi!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ufolar Böyle Görüntülendi!

Buyrun İzleyin:

İstanbul'da 'UFO' görüntüleri / Türkiye / Milliyet İnternet / İstanbul, Denizli, Antalya, Ankara, İzmir, Sivas, İngiltere, Alanya, Bolu, İzmit, Konya, Kayseri, Samsun, Kıbrıs, Aksaray, Adıyaman, UFO, Edirne, Bilecik, Safranbolu, Abant, A

Dünya'da ilk kez Türkiye'd, bir uçan dairenin içinde 2 silüet görüntülendi

Dünya'da ilk kez Türkiye'de bir cismin içinde 2 silüetin göründüğü görüntüler Sirius UFO Uzay Araştırma Merkezi tarafından sunuldu

Merkezin Başkanı Haktan Akdoğan, "Bu görüntüler Dünya'da bu zamana kadar çekilen en net ve en yakın UFO(Tanımlanamayan Uçan Cisimler) görüntüleridir" dedi

Dünya'da ilk kez Türkiye'de bir cismin içinde 2 silüetin göründüğü görüntüler Sirius UFO Uzay Araştırma Merkezi tarafından sunuldu 17 Mayıs 2009 gecesi, Kumburgaz Yenikent sitesinde bekçilik yapan Yalçın Yalman tarafından çekilen görüntülerde bir cismin içinde net bir biçimde 2 adet canlı silüet gözüküyor

Araştırma Merkezinin Başkanı Haktan Akdoğan çekilen görüntülerin Dünya'da bugüne kadar çekilen en yakın ve en net UFO görüntüleri olduğunu belirtti Görüntülerin inkar edilemeyecek düzetede olduğunu kaydeden Akdoğan, " Ufo'nun içindeki canlı siluetlerinin görünmesi ilk defa oluyor Artık Ufo literatüründe siluetleri konuşuyor olmamız, olağan üstü bir gelişmedir"diye konuştu

BU BENİM HOBİM

Emekli olduktan sonra tüm vaktini UFO görüntülemeye adadığını kaydeden Yalman, "2007 yılından beri UFO görüntüleri çekiyorum Bu işi sadece sevdiğim içim yapıyorum" diye konuştu

Her zaman UFO'ları görüntüleyemediğini aktaran Yalman, " Gün geliyor 1 ay bekliyorum ancak hiç görüntü çekemiyorum Gün geliyor 2-3 gün arayla UFO'ları görüntüleyebiliyorum" ifadesini kullandı Yalman'ın 2007 yılından beri çok önemli görüntüler çektiğini kaydeden Akdoğan, " Hem profesyonel bir kameraya sahip olduğu için hem de büyük bir sabırla gökyüzünü taradığı için bu görüntüleri yakalıyor" şeklinde konuştu

KUMBURGAZ GEÇİŞ ROTASININ İÇİNDE

Bu yılın ilk 5 ayında yapılan 337 UFO ihbarı yapıldığını belirten Akdoğan, bunlardan sadece 74'ünün belgelendiğini söyledi Akdoğan, yapılan incelemeler sonucu 5 adet video ve 9 adet fotoğraf görüntüsünün 'UFO' olduğunun tespit edildiğini belirtti UFO'ları göründüğüne dair ihbarların Türkiye'nin birçok farklı bölgesinden geldiğini kaydeden Akdoğan, " Özellikle Kumburgaz'da çok fazla görüntü çekiliyor Belki de bu bölge, UFO'ların geçtiği rota içinde olabilir" şeklinde konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com